MTH Biler rykker ind i Farsø Rådhuscenter

FARSØ: MTH Biler har gennem flere år haft en særlig tilknytning til Farsø som medlem af Farsø Handelsstandsforening og som udstiller i forbindelse med handelsstandsforeningens arrangementer Hot Sommer, Fars dag m.fl.

MTH Biler har også allerede meldt sig på banen i forbindelse med Hot Sommer i år, men vil allerede inden, gøre sig synlig i Farsø. Det sker med en kontorplads i Farsø Rådhuscenter fra den 2. april.

-Desværre kan vi ikke komme ind i centret med vores biler, fortæller bilforhandler Jens Kristian Jensen fra MTH Biler – Aars, men det skal ikke afholde os fra at folk i Farsø kan få en bilsnak med os.

Hver tirsdag og torsdag eftermiddag kan man møde en medarbejder fra MTH biler i lokalet i Farsø Rådhuscenter, hvor der også er historisk udstilling.

-Her vil vi i en prøveperiode, holde til med en kontorplads. Vi har det med af brochurer og computer der skal til for at få en god bilsnak. Det er selvfølgelig om Toyota biler, det er dem vi forhandler, siger Jens Kristian Jensen og tilføjer: 

– Vi byder også gerne på en kop kaffe til snakken.

Medarbejderen er naturligvis kørende i en Toyota som vil stå parkeret på p-pladsen på Th. Eriksens vej lige udenfor lokalet.

-Hvis nogen viser interesse for en særlig Toyota model, vil det være den vi er kørende i til Farsø.

 Jens Kristian Jensen gør opmærksom på at lokalet i Farsø Rådhuscenter forsat er et historisk lokale.

-Jeg kan se, at der er en udstilling om gamle Farsø, ligesom der en jubilæumsudstilling om Farsø Rådhuscenter, der for nylig fyldte 35 år. Det er rigtig gode omgivelser for os at være i, så det ser vi frem til.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: