Motorcykler kørte påsken i gang – FOTOS

HVALPSUND: Tradition tro er skærtorsdag et tilløbsstykke ved havnen i Hvalpsund, når motorcykler og veteranbiler mødes for at markere sæsonåbningen og byde foråret velkommen.

Sådan var der også i år. Traditionen fandt sted for 36. gang, startet af Farsø MC klub. Der lød således en liflig brummen fra forårsklare motorer ude på vejene og på naturskønne strækninger, alle med kurs mod Havnepladsen i Hvalpsund lige over middag, skærtorsdag.

Farsø MC klub var allerede mødtes til ”morgenkaffe” kl. 10.00 og kl. 12.00  begav de sig i samlet flok mod Hvalpsund. Det samme gjorde andre motorcykelklubber fra omegnen, bl.a. CUI-Riders fra Farsø og MC Smedien fra Hvalpsund, men også klubber længere fra. Et godt stykke over 200 motorcykler blev opstillet til skue, ligesom ca. 30 veteranbiler og ca. 10 knallerter fra Aalestrup Classic, der ligeledes har fået tradition for at mødes i Hvalpsund skærtorsdag, udstillede deres køretøjer.

Så der var virkelig noget at kigge på!  Som det er med traditioner, så trækker sådan et skue folk til. Og sådan var det også denne skærtorsdag, selvom vejret viste optræk til regn.  

Ca. 13.15 trak køretøjerne videre. For de fleste motorcyklers vedkommende var næste stop kun få hundrede meter væk, nemlig hos MC Smedjen på Sundvej i Hvalpsund som bød på varm suppe. Eftermiddagskaffen var der også sørget for. Den blev indtaget hos CUI Riders på Røjbækvej, mens aftensmaden og aftenfesten, traditionen tro, fandt sted i klubhuset hos Farsø MC klub på Fredbjergvej.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: