test

Motorcykler i hundredvis

FARSØ/HVALPSUND: Der var bidende koldt. Men som traditionen byder, så er Skærtorsdag dagen hvor motorcyklerne luftes på årets første fælles tur, som en form for forårsbebuder.

Hundredvis af motorcykler var linet op på færgepladsen, skærtorsdag, som traditionen foreskriver det. Det var dog ualmindeligt blæsende koldt og opholdet blev kun kort, efter at den obligatoriske hotdog var blevet indtaget hos Færgekiosken.

.

Også et par biler i veteranklassen gjorde motorcyklerne med selskab i Hvalpsund. Og de kan køre ”stærkt”, som det ses her.

Varmen udeblev, men det gjorde et par hundrede motorcykler ikke. Efter en tur i samlet flok ad naturskønne strækninger, så blev mellemstationen i Hvalpsund, nemlig færgekiosken indtaget, hvor en anden tradition, nemlig årets første hotdog blev indtaget af de mange motorcyklister.       

Det er Farsø MC Klub, der står bag den populære skærtorsdags tradition, og som står krydset af i de fleste motorcykelindehaveres kalender, som værende tidspunktet for at cyklen skal have blæst de første kilometer af.

Efter at et ualmindeligt stort antal hotdogs var sat til livs hos færgekiosken, drog de mange motorcykler herefter hver til sit

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: