Motionsdag blev cykeldag

VESTER HORNUM: Idet kommunen har sponsoreret cykelhjelme til alle elever fra 1.-7. kl. skulle der i år være mulighed for at cykle til skolernes motionsdag, som fandt sted inden eleverne gik på efterårsferie.

Sidste skoledag inden efterårsferien fik alle elever spændt deres nye cykelhjelme på hovedet og så kom motionsdagen til at stå på cykeltur frem for løbetur.

Egentlig skulle eleverne fra Vester Hornum mødes til et fælles arrangement i Farsø, men da vejen fra Vester Hornum og Farsø er erklæret trafikfarlig, valgte skolen at beholde eleverne hjemme i området i stedet.

Der var mulighed for at cykle en lang rute for de store elever, en mellem cykelrute for de mindre elever samt en løbe/gå rute for de elever der ikke havde lyst eller mulighed for at cykle.

Det kan nævnes, at Astrid Andersen fra 7. klasse løb 24 km. denne formiddag og Laura Bæk fra 8. klasse og Christine Risgård Jensen fra 9. klasse løb hver 18 km, hvilket er flot!.

Dagen sluttede af med, at alle elever fik en gratis juice sponsoreret af Sparekassen Farsø sammen med et frisk æble sponsoreret af skolen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: