test

Morgensang og aftensang i Hvalpsund på Syng Dansk Dagen

HVALPSUND: Intet er skønnere end at samles om den danske sangskat. Dette er netop formålet med Syng Dansk dagen, som finder sted i dag med særlige sangarrangementer i hver by.

I dag, til morgen , vil der traditionen tro i anledning af Syng Dansk Dagen blive sunget morgensang i Dagli Brugsen i Hvalpsund med deltagelse af elever og lærere fra Louns-Alstrup skole og byens borgere

Således også i Hvalpsund, hvor der gennem de seneste 6-7 år er blevet sunget morgensang i Dagli’Brugsen med deltagelse af Louns-Alstrup skoles elever og lærere og en stor del af byens borgere.

 

Denne gang bliver det lidt specielt, fordi det formodentlig bliver sidste gang at arrangementet afholdes, da der som bekendt er truffet beslutning om at Louns-Alstrup skole lukker med udgangen af dette skoleår.

 

Om aftenen er det Plejehjemmet Hesselvang som sangen samles om. Udover mange sangglade og 5-6 lokale spillemænd er det nærmest blevet et "på-trods" arrangement, hvor man må konstatere, at der trods store problemer med at få et friplejehjem stablet på benene, så er befolkningen i Hvalpsund skam ikke er sådan at slå ud. 

 

Begge steder vil der ud over sang og hygge også blive budt på kaffe eller en forfriskning.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: