Mogens og Pyrus kom forbi Farsø for at glæde børnene

FARSØ: Det var to populære tv-stjerner, der i torsdags, i forbindelse med Jule By Night lagde vejen omkring Farsø – begge med det formål at glæde børnene

Julen er børnenes tid og det blev det altså i flere henseender by-night hvor det nærmest var børnene, der havde taget forældrene ved hånden for at blive begavet i forbindelse med det populære julearrangement      

Først var der en auktion over omkring 40 populære julegaver skænket af byens butikker, hvor man ud over at kunne høste gaverne til en billig penge også samtidig støttede et godt formål i byen. Det var Mogens – ”kom forbi” Jørgensen fra TV2 Nord, der styrede auktionen med god hjælp fra handelsstandsforeningens formand Jørgen Højrup Jensen. Som ”Kræmmer” forstod Jørgen Højrup Jensen med lidt julesnilde at få auktionspriserne lidt højere op. For hvad kunderne ikke vidste, var at overskuddet fra auktionen skulle gå til en ny legeplads på Farsø skole. Og dermed var de første børn glade.         

Børnenes juleglæde ville ingen ende tage, da den yderst populære kalendernisse Pyrus indtog Centertorvet. Den kække nisse underholdt med nogle af de kendte sange, inden han tog det store publikum med til Store Torv, hvor Mogens Jørgensen atter stod klar. Sammen med Pyrus og Farsø Handelsstandsforening kunne han overrække en check på 17.900 til Farsø Skole. Yderligere kom Gert Hosbond fra Sparekassen Farsø med en check på 5.000 kr. Overrækkelsen blev sendt i direkte transmission på TV2 Nord.

By Night bød også på gospelkoret Trompet og Christmas Carolers, der imellem juleboder og det store flotte juletræ på Store Torv underholdt med julesange på afrikansk og engelsk.

Desuden kunne man rundt omkring i butikker og på torvene møde julemanden, som gik rundt og uddelte godter. I sparekassen kunne man lade børnene fotografere i julemandens kane, hvilket var et yderst populært tilbud. 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: