Mini OL i Gedsted

GEDSTED: Mandag og tirsdag i sidste uge blev der arrangeret Mini OL for ”Kældermusene”, som er før-skolegruppen i Gedsted Børnehave, og Børnehaveklassen på Gedsted skole, i samarbejde med Gedsted Gymnastikforening.

De Gedsted børn der efter sommerferien starter i skole, mødtes til Mini Ol i sidste uge, for at lære hinanden at kende.

Arrangementet foregik ved Gedsted Hallen, både indendørs i hallen, men også udenfor i anlægget, alt efter hvad vejret bød på.

Baggrunden for arrangementet var til dels at lave nogle aktiviteter, som skulle give børnene lyst til at bevæge sig på den sjove måde, men også at styrke de sociale relationer mellem den nuværende Børnehaveklasse og ”Kældermusene”, som jo skal starte i skole efter ferien. Desuden fik børnene muligheden for at lære Kirsten, der er børnehaveklasseleder, godt at kende inden de skal i skole.

Børnehave og Børnehaveklasse havde allieret sig med Gedsted Gymnastikforening, som ville være behjælpelige med at arrangere ideer til sjove lege og aktiviteter for de små. Dette blev til et vidtspændende program af aktiviteter, såsom forskellige aktivitetsløb med opgaver, sækkeløb, støvlekast, guldgravning, dans, æggeløb samt boldspil, og derudover var der også tid til fri leg på legepladsen i anlægget indimellem.

Begge dage blev der holdt pause kl. 10.00, hvor der blev serveret saftevand, samt pizzasnegle og pølsehorn, som nogle af børnenes forældre havde bagt.

Alt i alt et par superhyggelige dage, hvor både børn og voksne hyggede sig og havde et sjovt, aktivt og socialt fællesskab.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: