Michelle overtager Sportigan

FARSØ: Pr. 1. april har Michelle Nielsen købt Sportigan Farsø af Klaus Hansen. Ejerskiftet har været undervejs i nogle år og faktisk været på tale siden 2020.

Har været en del af butikken i 12 år
Michelle Nielsen har været en del af butikken i sammenlagt over 12 år. Ja, faktisk lige så længe Klaus Hansen har været ejer af butikken, og hun er således den rette aftager.  

I december tog Klaus Hansen den endelige beslutning ovenpå et år, hvor begge hans forældre faldt bort i løbet af et halvt år og det samme var hans læremester i butiksdrift H.P. Sauer, om foråret.

-Det tog hårdt på mig, og fik mig også til at tage min egen situation op til overvejelse. Jeg vil ikke længere være butiksejer og trænger til en pause. Men omvendt vil jeg også have Michelle godt på vej. Jeg vil derfor her i den første tid være til rådighed for butikken nogle dage om ugen, og ikke mindst være Michelle behjælpelig med indkøb og administration.

Et godt tidspunkt at overtage butikken
-Det er et godt tidspunkt for Michelle at overtage butikken. Den er sund og i god drift. Samtidig står den også skarpt. For halvanden års tid siden blev den udvidet og renoveret, fortæller Klaus Hansen, der har været eneejer af sportsbutikken i 17 år.    

En rigtig sportspige
Michelle Nielsen er 33 år, har to børn og bor sammen med sin kæreste, og er aktiv håndboldspiller.

Det er også håndboldspillet som i sin tid fik Michelle til at vise interesse for sportsbutikken i Farsø Rådhuscenter. Hun startede derfor i butikken i 2008 og var her frem til 2018, hvor hun gik på barsel. Efter endt barsel tog hun en afstikker og arbejdede på fabrik. Det var her hun mærkede, at hun savnede den kundekontakt hun kendte fra butikken.

Ejerskifte har været flere år undervejs
For halvanden år siden bød muligheden sig for at komme tilbage til Sportigan i Farsø Rådhuscenter, og forinden havde Michelle og Klaus altså drøftet muligheden for at Michelle ikke ”kun” vendte tilbage som medarbejder, men altså også som mulig ny ejer af butikken. Så kom corona-perioden og Klaus Hansens førnævnte forfærdelige 2022 og planerne blev midlertidigt sat på pause.     

-Jeg er slet ikke i tvivl om at Michelle er den rette ejer af Sportigan Farsø, fortæller Klaus Hansen. Hun er rigtig dygtig og kendt af alle. Hun har været en kæmpe hjælp for mig i butikken, særligt det sidste års tid. Vi er rigtig gode kollegaer, har et helt særligt makkerskab og venskab, så jeg har givet Michelle den tid der skal til. Jeg ønsker at give den overlevering til Michelle som jeg i sin tid selv fik af H.P. som lærermester. Det havde jeg det selv rigtig godt med, og det ønsker jeg også for Michelle.

Ny indehaver af Sportigan Farsø, Michelle Nielsen

Glæder sig til at tage over
Også hovedpersonen selv, Michelle, glæder sig til at tage over.

– Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang. Det er efterhånden en del år siden, at jeg fandt ud af at jeg føler mig tryg i sporten og i butikken. Derfor ligger det også lige for, at jeg skal være indehaver af egen sportsbutik. Det er naturligvis en ny rolle, og jeg skal som noget nyt, selv varetage opgaven med sportsklubberne og virksomhederne. Men vi kender jo hinanden i forvejen, og de skal få den samme gode service som hidtil, så vi kan fortsætte det gode samarbejde, fortæller Michelle Nielsen.

Til at hjælpe sig i butikken vil Michelle fortsat have sine gode kollegaer Malene, Monica og Mathilde. Michelles far, Anders, vil også være repræsenteret i butikken. Han har nemlig lejet et vinduesparti i butikken til salg af urbandroner, som altså vil være en ny vare i butikken og i byen.         

SE OVERTAGELSESANNONCEN HER                 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: