Michael købmand er klar til åbningssalg

GEDSTED: I morgen torsdag den 30. november er ventet med glæde, for her får Gedsted igen sin egen dagligvarebutik.

Det er købmand Michael Frederiksen og hans assistent Tina Knudsen der står for butikken og fremover vil forsyne Gedsted og omegn med dagligvarer.

Købmand Michael Frederiksen glæder sig til at byde kunderne velkommen i deres nye dagligvarebutik.

Borgmester klipper snoren
At borgerne i Gedsted sammen med Dagrofa har formået at genåbne sin dagligvare butik –  og sågar har fået en erfaren købmand til at bestyre den, er noget der har gjort indtryk på Vesthimmerlands borgmester Per Bach Laursen. Han har derfor også takket ja til at klippe snoren til butikken på købmand Michael Frederiksens opfordring.

Uden dagligvarebutik i 5 måneder
Gedsted har været uden dagligvarebutik i fem måneder og det har borgerne kunnet mærke på den hårde måde. De har skullet køre udenbys for at handle, ligesom andre fornødenheder som bagerbrød, håndkøbssalg og pakkeudlevering har været lukket midlertidig ned. Desuden har byens sted, hvor man støder på hinanden og får en snak, været savnet.

Men nu er alt tilbage igen fra i morgen. Købmand Michael Frederiksen håber det bliver værdsat. Han vil gøre sit til at forretningen har det kunderne efterspørger. Det har han arbejdet på de seneste måneder.

-Butikken har Min Købmands grundsortiment og så 30% ekstra, fortæller Michael Frederiksen.

Men butikkens udvalg mangler stadig justering Det vil ske de næste måneder, hvor kunderne i Gedsted og den nye købmand, først lærer hinanden rigtig godt at kende.

Ny købmand og ny købmandskæde
For byen har ikke ”kun” fået ny købmand, den har også fået en helt ny købmandskæde, som ifølge Michael Frederiksen er konkurrencedygtig på både priser og udvalg i forhold til den man havde – og som altså lukkede. 

Butikslokaler under renovering i 1,5 måned 
Renoveringen af butikken har stået på siden midten af oktober. Ud over ny maling og nyt gulv har butikken også fået helt nyt inventar og indretning. 

Det er kun en uge siden, at butikkens helt nye kasseområde blev opstillet. Samtidig ankom en stor del af butikkens varer, der efter en nøje udregnet butiksplan blev sat på hylderne. 

Så sent som i sidste uge kom det nye kasseområde på plads

Da Farsø Avis kiggede forbi i sidste uge, havde Michael Frederiksen allerede foretaget en mindre justering. – Jeg har besluttet at de glutenfri varer skal have deres egen reol. Og sådan bestemmer man heldigvis selv som selvstændig købmand.     

Åbningssalg i de kommende dage
Når borgmesteren i morgen har klippet adgang til butikken, står den på 4-dages åbningssalg. Her har Michael Frederiksen fundet helt særlige åbningstilbud frem. Men hygges om kunderne skal der også i de kommende dage med pølser, vafler og is, smagsprøver og give-aways.

Men fremfor alt, håber Michael Frederiksen at Gedsted borgerne kigger forbi for at se den nye butik, og alle de varer der kan – og skal, handles lokalt.

/cf

SE PROGRAMMET FOR ÅBNINGEN HER:

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: