Mere end 2.300 gymnaster viser, hvad de kan

FARSØ: Der er tale om rekorddeltagelse, når godt 2.300 gymnaster imorgen fredag og på lørdag indtager Dronning Ingrid Hallerne.

Den store DGI forårsopvisning i Dronning Ingrid Hallerne finder sted fredag og lørdag. I alt 2.300 gymnaster, fordelt på 66 hold vil vise hvad der er blevet trænet i løbet af vinteren. Gymnasterne håber, at rigtig mange tilskuere vil kigge ind, for at se hvad der er kommet ud af anstrengelserne

Inspiration, seriøsitet og glæde er nøgleordene ved forårets gymnastikopvisninger. Dermed er forårsopvisningen i Farsø et af højdepunkterne for de 66 hold med godt 2.300 gymnaster fra lokalforeningerne, lokale efterskoler og DGI Nordjyllands landsdelshold, der viser, hvad vinteren er blevet brugt til i træningslokalerne.

Den største opvisning af dem alle
Opvisningerne vil være en farverig blanding af både de dygtigste hold, men også de hold, der primært dyrker gymnastik for at holde sig i form. For fælles for dem alle er, at det handler om inspiration, seriøsitet og glæde.

Ungdomshold med fantasifulde navne og kreativ gymnastik for fulde drøn, kombineret med mere klassiske varianter og mere modne gymnasters tydelige glæde ved de fysiske udfoldelser, skal være med til at markere, hvad der for mange er sæsonafslutningen.

Forårsopvisningen den kommende fredag og lørdag i Dronning Ingrid Hallerne bryder på flere måder med traditionerne fra de sidste mange år.

Opvisningerne er fordelt på to dage, fredag aften og hele lørdagen.

De lokale gymnastikforeninger er medarrangører
Det er Farsø Gymnastikforening, Ullits Gymnastikforening, Flejsborg Gymnastik- og Idrætsforening og Aars Gymnastikforening der for 3. gang arrangerer og afvikler forårsopvisningen i Farsø i samarbejde med DGI Nordjylland gymnastik. Som lokale medarrangører af opvisningen er de med til at dele overskuddet af bl.a. entreindtægten.

Derfor er man meget interesseret i, at rigtig mange tilskuere skal være med til at sige; ”tak for i år, og på gensyn til næste sæson”.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: