Mange flere julerier i Farsø

FARSØ:I Farsø bliver julegaveindkøbene i denne tid krydret med juleunderholdning og ekstra lange åbningstider, således de kan foregå uden stress og jag.

Juleaktiviteterne i Farsø når nye højder i de kommende dage. I aften, hvor der er by Night er der optræden af x-faktor vinderen Mohamed Ali og i weekenden kan man få lov at stige til vejr i verdens højeste lift og se Farsø ovenfra

Mohamed Ali fra X-faktor optræder by Night

I aften har Farsøs butikker aftenåbent frem til kl. 22.00 med en række fristende by Night tilbud.

Midt på aftenen vil X-faktor vinderen Mohamed Ali få pigehjerterne til at smelte på Centertorvet, når han optræder med sin imponerende stemme og dansetrin.

Julemarked på Store Torv
Herudover byder Jule by Night på et kæmpe julemarked på Store Torv med juleartikler, pynt, dekorationer og juletræer. Desuden vil der for de lækkersultne være brændte mandler, candyfloss, popcorn, varme rundstykker og kæmpe hotdogs.

Aftenen igennem vil der være liflig julemusik for ørerne, idet The Christmas Carolers og Alfredos Magiske Juleorkester på skift vil lade juletonerne lyde over julemarkedet.

Julehygge sammen med julegaveindkøb
På lørdag og søndag fortsætter julehandlen i Farsø, hvor butikkerne begge dage har åbent til kl.15.00. Igen vil der finde en række aktiviteter og underholdning sted.

Lørdag vil der være julemusik ved Rådhuscentrets husorkester Orla Andersen på Centertorvet.

Søndag vil der være Luciaoptog og optræden på Centertorvet af Nizzebanden.

Se Farsø fra oven
Tør man gå i højden og se julebyen fra oven, er der både lørdag og søndag mulighed for stige til vejrs i verdens højeste lift på 103 meter. Kæmpeliften fra Danilift vil man ikke kunne undgå at få øje på bag Torvet 1.   

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: