Man går ikke af vejen for en god handel – FOTOS

FARSØ: Ganske vist kom man ikke op på 79 salgsstande på det populære bagagerumssalg i Farsø, ligesom forrige lørdag, men det var tæt på.

Og der var rigelig med varer, der søgte en nye ejere. Derfor har pladsbestyrer Simoni Rask også indført et nyt tiltag på bagagerumssalget, nemlig en auktion, som finder sted to gange i løbet af formiddagen.


Som et nyt initiativ afholdes der auktion to gange i løbet af formiddagen. Pladsbestyrer Simoni Rask agerer også auktionarius.  
 

Kl. 10.25 og 11.55 stillede Simoni Rask sig op sin grønne trækasse og råbte ud over pladsen. – Nu er der 5 minutter til auktion.  

Auktionen foregår på den måde at salgsstandene har mulighed for at indlevere effekter til auktionen. Men samtidig skal sælger også acceptere at der ikke er et mindstebud.  

I lørdags kunne man således f.eks. erhverve sig en lettere brugt – men rigtig fin ScanPan pande til kr. 15,-, Et par uldne trøjer til en halvtredser o.s.v. 

-Vi skal jo prøve lidt nyt siger Simoni Rask, der ikke har noget imod at påtage sig den ekstra rolle som auktionarius, bare køberne betaler kontant for effekterne med det samme.  

Men der blev også handlet godt rundt omkring på pladsen. Især efter kl 10.30, hvor kunderne først for alvor begynder at dukke op, hvilket er forståligt her i ferietiden, hvor man giver sig god tid.


 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: