Madam Mim slår om på foredrag og kurser

STRANDBY: For indehaver af livsstilsbutikken Madam Mim i Strandby, Gitte Jensen er det drøm der er gået i opfyldelse.

Gitte Jensen pakker en del af sin forretning ned, nemlig livsstilsbutikken Madam Mim. I stedet får foredrags- og kursusforretningen Madam Mim nu fuld skrue.

For halvandet år siden turde hun ikke tro på, at hendes interesse for klarsyn, tankefeltsterapi, meditation, healing – og generelt, viden om menneskets indre energier, skulle kunne bære Madam Mim alene. Derfor etablerede hun også en livsstilsbutik med brugskunst, gaveartikler og malerier, så det kunne komme til at klinge lidt i kasseapparatet også.  

Nu har foredrag og kursusaktivitet med brugerbetaling taget over, og livsstilsbutikken lukker ned. I torsdags startede Begitte Bengt sit ophørsudsalg og regner med at varerne vil være solgt indenfor få uger.

– Ophørsudsalg er et fælt ord, siger Gitte Jensen, men jeg lukker blot en del ned af min forretning, så jeg kan komme videre med det jeg brænder for, nemlig at finde spændende mennesker og emner til at berige vores liv med. Jeg er nemlig selv begyndt at behandle, holde kurser og foredrag.

Gitte Jensen fortæller, at den ugentlige åbningstid i livsstilsbutikken tit har spændt ben for afviklingen af behandlinger, kurser og foredrag – både hjemme hos hende selv, men også ud af huset. Det vil nu alt sammen blive meget lettere at tilrettelægge.

Foredragsaftener og kurser med John Calmar og Lars Mygind har haft stor interesse og givet fuldt hus hver gang. Nu er flere spændende emner og foredragsholdere kommet til. Flere foredragsaftener er allerede programsat for efteråret og nogle endog lukket for yderligere tilmelding. 

– Jeg får gæster og kursister langvejs fra. Selv mine foredragsholdere er overraskede over den store respons der har været på de aktiviteter jeg holder her i Strandby, som for mange føles langt ude på landet. Men når de ankommer, føler de straks at det er det helt rigtige sted. 

Selv starter Gitte Jensen en sommerkursusrække fra uge 28 med titlen ”Nå din sjæl, find din drøm”. Altså et selvudviklingskursus, som mange i deres fastlåste hverdag ville kunne drage nytte af for at komme videre. – Lige præcis det Gitte Jensen selv har gjort med Madam Mim. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: