Madam Mim – ny livsstilsforretning i Strandby

STRANDBY: I dag åbner en ny forretning på Løgstørvej 51 i Strandby. Bag Madam Mim, som den nye livsstilsforretning hedder, står Gitte Jensen, der har bygget 100 m2 til i forbindelse med privatboligen, for at få plads til de mange varer og aktiviteter som forretningen kommer til at indeholde.

Livsstil forbinder Gitte Jensen med velvære, velbefindende og ikke mindst farver til at lyse op. Madam Mim er en blanding af det hele, med hovedvægt på brugskunst i form af vaser, figurer, lysestager, lys og andre pynteting, der med deres farver og form kan pifte et rum op med karakter og personlighed.

Gitte Jensen har altid haft en forkærlighed for smukke ting og en evne til at ”få ingenting til at ligne en ½ million” med de rigtige virkemidler. Dette afspejler sig i hendes butik, der samtidig giver en fornemmelse af forkælelse med udvalget af smykker, bøger, musik, malerier, chokolade, filtede ting m.m.

Gitte Jensen der i 2003 flyttede til Strandby fra Sjælland sammen med sin mand, der stammer fra Fandrup, har tidligere drevet egen selvstændig børnetøjsbutik. Derfor vil også børnene få deres plads i Madam Mim – dog ikke med tøj, men med særligt legetøj i sprælske farver.

Gitte Jensen fortæller at man hos Madam Mim kan finde ”piftet” til boligen eller den perfekte julegave, værtindegave eller forkælelsesgave til hende der har alt.                      

Ideen til sin livsstilsbutik har flere måske allerede set, da Gitte Jensen i forbindelse med udstillingen Farsø In Boxes skildrede sin drøm om sin egen livsstilsbutik. I boxen skrev hun: Boxen viser min drøm om en butik – som både er galleri, et ”frirum” i hverdagen og fyldt med smukke ting. Her vil findes brugskunst, malerier, musik, bøger, engle, sten og krydderurter. Med mellemrum vil der være foredrag om det at være menneske, og jævnligt laves fællesmeditationer – hvor alle er velkomne. Det er også muligt at få behandlinger som styrker velværet og få lagt tarotkort, hvis man går og tumler med problemer, man ikke kan se en løsning på. Kort sagt er Madam Mim et sted der gør det sjovere at være menneske – og helt sikkert værd at besøge.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: