Løber ½ marathon nr. 100 for en bestemt sag

FARSØ: Den 22.september løber Annika Meling Johansen på hjemmebanen i Farsø, når hun afholder et velgørenhedsløb i Farsø hun kalder ”Farsø Sløjfen”.

Inviterer andre med
Og det er ikke et hvilken som helst løb for Annika, det er nemlig hendes løb nr. 100, og hun inviterer derfor alle andre med på forskellige distancer.

Løbet er et såkaldt Rundeløb på 5,3 km og går igennem Farsøs gader og det smukke Søanlæg. Og det er helt frivilligt, hvor mange runder, man vil løbe/gå/lunte, hvorfor alle kan være med uanset distance eller tempo, og børn og babyjoggere er meget velkomne!

Maratonløberne, som skal ud på 8 runder, bliver sendt afsted om morgenen. Halvmaraton, som svarer til 4 runder, sættes i gang midt formiddag, og lidt efter sendes rundeløberne (én eller to omgange) afsted.

”Farsø Sløjfen” medalje til alle deltagere
Og når man kommer glad og svedig i mål, er der super forplejning med kage, slik og sodavand og ikke mindst en helt unik ”Farsø Sløjfen”-medalje til alle uanset distance!

-En medalje, som jeg har fået specialdesignet til mit jubilæumsløb, fortæller Annika.

Min kæreste, Thomas Just, hjælper mig med løbet, hvorfor start og mål også er placeret ved hans butik Vesthimmerlands Cykelcenter.

100 halvmaratons på 3 år
Jeg har løbet i mange år, og i 2018 satte jeg mig det mål, at komme i ”Klub 100 for halvmaraton”. Som navnet antyder, skal man have løbet 100 officielle halvmaratonløb med registrering af ens sluttid, for at blive optaget i gruppen og opnå retten til at løbe med ”Klub 100’s” logo på tøjet – få stjerne på tøjet, som vi kalder det i løbekredse, og det er meget attraktivt! Jeg havde dog ikke forestillet mig, at jeg ville opnå at have løbet 100 halvmaratons på 3 år. Og det har kun kunnet lade sig gøre, fordi hele min familie har bakket op om min løbepassion.

Løber for epilepsiforeningen
Og nu da jeg runder de 100 halvmaratons, vil jeg gerne gøre lidt ekstra ud af det, hvorfor jeg arrangerer et løb, hvor alle kan være med. Samtidig vil jeg gerne gøre opmærksom på en anden stor ting, som fylder enormt i hverdagen for mig og min familie, nemlig sygdommen epilepsi. Jeg har en datter, Celina, der er epileptiker og hele familien har levet med denne uforudsigelige diagnose i 8 år, og her er løb blevet mit frirum midt i alle bekymringerne. Derfor er løbet også sat op som et Velgørenhedsløb, hvoraf de kr. 25 fra startgebyret går til epilepsiforeningen, plus det øvrige overskud fra løbet.