Livlig torvehandel i Hvalpsund

HVALPSUND: Et kæmpe torvetelt var opsat af Hvalpsund Borgerforening og Farsø Handelsstandsforening på Havnepladsen i Hvalpsund i søndags. Indenfor havde 16 butikker fra Farsø, Hvalpsund og Strandby deres egne stande med attraktive torvevarer, som der blev solgt godt og grundigt ud af.

Torvedagen startede med gratis morgenkaffe, hvilket 325 gæster benyttede sig. Som en lind strøm, stødte mange flere folk til i løbet af dagen, hvor duo’en Hawkeye & Hoe stod for musikken til torvedagsfrokosten som Hvalpsund Borgerforening stod for.    

Torvedagen var annonceret i hele Vesthimmerland og sågar også på Salling. Sallingboerne kunne stige ganske gratis på færgen Mary i Sundsøre og tage turen frem og tilbage – hvilket vesthimmerlændingene i øvrigt også kunne, men uden bil.

Mens Mary fragtede ganske mange passagerer frem og tilbage på denne måde, var også andre former for både på plads på Havnepladsen i Hvalpsund. Hvalpsund Sejlklub med deres både og Firmaet Uhrehøje med deres havkajakker.

Hvalpsund Golfklub lokkede også med ”mini”golf på Torvedagen, som dog kunne udvikles til noget større ved at besøge golfklubbens Åbent Hus arrangement, som fandt sted samme dag.

Ligesom sidste år, hvor torvedagen fandt sted første gang, er der nu meget der tyder på, at torvedagen bliver en årligt tilbagevendende tradition – ikke mindst næste år, hvor Hvalpsund Borgerforening kan fejre sit 100 års jubilæum.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: