Lang, lang kø til åbningen af Normal – FOTOS – VIDEO

FARSØ: Butiksbestyrer for Farsø Rådhuscenters nyåbnede butik, Normal, Heidi Rasmussen nærmest hoppede af glæde, da hun torsdag formiddag bød kunderne indenfor i butikken. Hoppet skyldes også, at hun havde svært ved at se hvor køen sluttede.  

Der var goodiebags til de 300 første kunder, og mindst lige så lang var køen, der strakte sig over halvdelen af centret.

Der var goodiebags til de 300 første kunder
Det var en rigtig glad bestyrer for Normal Farsø, Heidi Rasmussen, der bød velkommen og uddelte goodiebags til kunderne.

Efterhånden var alle 300 kunder inde i butikken, hvilket var noget af et syn, som kunne ses gennem ruderne fra centergangen.

Blandt kunderne var 40 elever fra Farsø Skoles 7a og 7c, som havde plaget deres lærer i dagene op til åbningen. Hun gav efter, og disse elever fik æren af at være med til åbningen af en butik, de sikkert fremover også kommer til at benytte sig meget af – dog fremover ikke i skoletiden, forstås.

Som butiksbestyrer Heidi Rasmussen har fortalt i et interview til Farsø Avis, er netop unge fra 14 til 24 år, hovedmålgruppen for Normal. I Farsø skal det nok vise sig, at aldersspændet er noget større. Normal er en butik med mange forskelige ting, heriblandt også varegrupper som skriveredskaber og festartikler, som centret har måttet undvære det seneste års tid.                 

 

         

Der var stor interesse for at stifte bekendtskab med Farsø Rådhuscenters nye butik, hvor man gennem ruden kunne se at kunderne fortsatte med at strømme til – også i dagene herefter.

Det var en træt, men ovenud tilfreds Heidi Rasmussen man mødte torsdag aften. Den forventede omsætning for åbningsdagen var allerede nået ved middagstid. Det må siges, at være noget af en start i Farsø.    

Team Normal Farsø

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: