Læge går solo med egen praksis

FARSØ: For et par uger siden, kunne man her i avisen læse, at Lægerne Nybovej splittes op pr. 1. maj 2024.

Det betyder at praktiserende læge Claus Godsk Jørgensen flytter til det nye sundhedshus i Bystrupparken, hvorfra han skal drive egen praksis – mens praktiserende læge Annizette Malmberg fortsætter med at drive Lægerne Nybovej.

Claus Godsk Jørgensen fortæller, at hvis der skulle ske noget nyt, så var det nu.
Her henviser han til sin alder som er 56 år.

Sundhedshuset på Bystrupparken blev indviet i starten af februar måned. Dengang med Farsø Lægehus som eneste lejer. Nu følger Læge Claus Godsk Jørgensen og om kort tid også en psykolog.

Nyt sundhedens hus trækker
Men der er heller ingen tvivl om at det spritnye Sundhedshus i Bystrupparken, der åbnede i starten af februar måned har trukket i ham. Han henvendte sig til Steinar Sandberg for ca. et halvt år siden, mens Sundhedshuset stadig var under opførelse, for at høre nærmere om mulighederne.

Læge Claus Godske Jørgensen får nærmest får sin egen fløj i Sundhedshuset med 4 konsultationslokaler og fælles sekretariats og ventelokale sammen med Lægehuset Farsø.

Det er nu faldet på plads fra 1. maj, hvor han får 4 konsultationslokaler, del i sekretariatslokale og fælles reception og venteværelse sammen med Farsø Lægehus v. Steinar Sandberg.

Med sig fra Nybovej har Claus Godsk Jørgensen 2 sygeplejersker og en lægesekretær. Fra efteråret 2024 håber Claus Godsk Jørgensen at kunne få tilknyttet en uddannelseslæge til sin praksis.

Praksis vil få en fast åbningstid mandag til fredag fra 8.00 – 16.00.

Lige nu skal patienter vælge
Lægerne Nybovej har pt. 3.300 patienter tilknytttet. Claus Godsk Jørgensen regner med at tage ca. halvdelen med sig til sundhedshuset. Men er det op til patienterne, der frem til 3. april har muligheden for vælge hvilken læge de ønsker. Hvis der ikke tages et valg, vil patienterne blive fordelt mellem Claus Godsk Jørgensen og Annizette Malmberg.

Claus Godsk Jørgensen kommer ud af en lægefamile. Han overtog Nybovej efter sin far i 2007 og blev partner med Casper Bolsing. I 2011, efter Casper Bolsing gik på pension, købte Annizette Malmberg sig ind i Lægerne Nybovej, efter 1 års forudgående  uddannelsesstilling på Nybovej.

Selvom Claus Godsk Jørgensen er født og opvokset i Farsø, har han hele sit voksenliv boet i Viborg. Siden 2007 har de 40 minutters kørsel mellem Viborg og Farsø været en del af dagligdagen.

Den 22. april – og frem tid åbningen den 1. maj 2024 vil Claus Godsk Jørgensen være i flytning fra Nybovej til Bystrupparken.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: