Kunsten har fundet rodfæste i Gatten

GATTEN: Det er ganske vist ved at være et år siden, at Galleri Himmerland i Gatten åbnede.

Parret Hanne og Svend Bendtsen har en livslang passioneret interesse for kunst, derfor har de etableret Galleri Himmerland i Gatten med skiftende udstillinger

Men det er først nu, nærmere bestemt i forbindelse med galleriets påskeudstilling, at stedet blev kendt ud over Gatten og omegn.   

– Vi annoncerede og fik et kæmpe ryk-ind fra sommerhusområderne og fra lokale på kunstrundtur, fortæller galleriets indehaver Hanne Bendtsen.

Så det vil vi også gøre fremover for vore kunstudstillinger i Galleri Himmerland, der går under overskriften ”Kunst i Gatten”.

Indtil 10. maj kan man fortsat iagttage påskeudstillingen med kunstværker af tre meget spændende og unikke kunstnere, der har udstillet vidt omkring bl.a. i Tyskland, Frankrig, Sct. Petersborg, Korea og nu her i Himmerland.

Leif Fogh Jakobsen laver malerier i surreel ekspressionistisk stil.  Henning Bjørn Thomsen (tidligere Løgstør dreng) fremstiller skulpturer, malerier og ikke mindst akvareller. Han er en international alsidig kunstner.  Maleren Erik Bøgh kredser om eventyr, mytologi og naturen

Galleri Himmerland ligger tæt ved Himmerland Bowling Center og Himmerland Golf & Country Club.

Det er ægteparret Hanne og Svend Bendtsen, der har indrettet en af længerne i deres private ejendom til galleri. Det er en livslang passioneret interesse for kunst, der førte til deres eget galleri, da de for lidt over et år siden flyttede til Gatten for at leve deres pensionist tilværelse der efter karrierer som henholdsvis økonomichef og reklamefotograf i Århus.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: