Kunder blev ved med at strømme til åbningssalg

FARSØ: Selvom Kop og Kande er flyttet til nye butikslokaler med dobbelt så mange kvadratmeter, så synede de en overgang alligevel ikke så store, da butikken idag havde åbningssalg.

Mere end 300 kunder ventede udenfor, da isenkræmmer Jørgen H. Jensen, mandag morgen kl. 8.00 inviterede indenfor til åbningssalg

I den nye overskuelige butik, gik det forholdsvis let med at finde de varer, som kunderne hjemmefra havde krydset af i åbningssalgsavisen. Det meste af åbningsdagen mindede butikken om et stormagasin med samme travlhed som man oplever den 23. december.

Da butikken åbnede i morges kl. 8.00, ventede de første 300 kunder lige udenfor, klar til at tage de attraktive varer ned af hylderne.

Kundetilstrømningen varede ved i stort tal resten af formiddagen, hvor kunderne blev ledt ind i hold, således alle kunne komme til, og få den gode betjening som de er vant til at få i butikken.

Isenkræmmer Jørgen H. Jensen glæder sig meget over den store interesse som åbningssalget har haft, og lovede dagen igennem, at der var nok varer til alle.

Der er ingen tvivl om, at Kop og Kande i Farsø med sit åbningssalg har klaret en stor del af jule ønskelisten hos de mange vesthimmerlændige, der blev ved med at strømme til åbningssalget.

Åbningssalget hos Kop og Kande i Farsø varer ved til og med søndag(den 27. november), og Jørgen H. Jensen fortæller at der stadig er rigelig med gode tilbud at hente.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: