Kultur på tværs med mode, musik og hygge

FARSØ: 140 personer indtog her til aften Sognegården i Farsø, på opfordring fra Lions Club- Thit Jensen og Farsø Menighedsråd, til en hyggelig aften med først modeshow i Sognegården og senere koncerter i Farsø Kirke.

Der blev budt velkommen med trompetmusik. Senere var der meget mere musik i kirken fra tre orkestre.

Der blev budt velkommen af formand for Farsø Menighedsråd Hans Jørgen Nielsen og af Birthe Nørgaard fra Lions Club – Thit Jensen.        

– Vi er utrolig glade for at se, at så mange er mødt op og vil være med til at støtte vores fælles projekt. Begge parter har ønske om at støtte og give julehjælp til betrængte børnefamilier her op til jul. Så derfor var det helt naturligt for os at gå sammen om den her aften. Vi har kaldt samarbejdet Kultur på Tværs, lød det fra Hans Jørgen Nielsen.

Aftenen lagde ud med en times modeshow. Herefter fulgte en forfriskning og så var der to koncerter i kirken.

Der blev også vist sko fra Stil & Sko.

De fremmødte skulle opleve et anderledes modeshow, nemlig et modeshow med tempo, som Birthe Nørgaard udtrykte det.

Modeshowet bød på hele 55 indgange, som 6 lokale butikker stod bag. I modsætning til normalt var der ikke speak, priser eller mærker. Kun butik, mannequinernes og dressmen’enes navne blev nævnt til tempofyldt musik. Der blev vist tøj til herrer, damer og børn, sko, tasker, make-up og hår.  

Make-up fra matas.

  -Der er ikke mindre end 55 indgange, så i skal have øjnene med jer. Så nyd alle de friske mennesker der stiller op i dag. Jeg kan love jer for, at der fyldt godt op ude bag ved. Det I skal se er efterårets mode. Kom ind i butikkerne efterfølgende og prøv og føl det der vises i aften. Køb lokalt – det ka’ ik’ gå galt!, lød opfordringen fra Birthe Nørgaard.  

Den store finale stod KlipOKjær for med kjolen avet af efterårsløv og hatten lavet af ”hår”.

Traditionen tro stod Klip O Kjær for finalen i modeshowet. Kjolen var lavet af efterårsløv og hatten lavet af ”hår”.

Der var stor tilfredshed med arrangementet og de rammer de fandt sted i. Sognegårdens sal med scene og catwalk egner sig fremragende til et modeshow og alle 140 tilskuere i salen havde godt udsyn og god lyd.

Alt i alt blev den en hyggelig, inspirerende og musikalsk aften, som Hans Jørgen Nielsen i sin velkomst sagde, sagtens kan gentages næste år. Arrangementet var meget tæt på udsolgt. Der var plads til 150 i såvel Sognegårdens sal og i kirken.

Overskuddet fra arrangementet, går nu til lokal julehjælp til betrængte børnefamilier i Farsø og omegn.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: