Kongshøjgaard bliver til hundecenter

HVALPSUND: Siden Kongshøjgaard lukkede som produktionsskole i 2019, har gården som er ejet af Vesthimmerlands Kommune, været til salg.

I en længere periode var gården reserveret naboen Herregården Hessel, som kunne finde anvendelse af bygningerne til sine laug. Men selvom gården kunne erhverves til en fornuftig pris, så var der en del økonomi til drift involveret i dette projekt, som ikke kunne løftes.

Samtidig valgte Vesthimmerlands Kommune, at undersøge muligheden for at udlægge en del af jorden tilhørende Kongshøjgaard til udstykning af 10 nye sommerhusgrunde.  Det kunne man læse om her i avisen i sidste uge.

Nu er salget af Kongshøjgaard faldet på plads. Vesthimmerlands Kommune har solgt gården til Emilie Munkholm, der vil oprette et hundecenter på gården.

Emilie Munkholm har siden 2017 drevet Stald Munkholm fra sin nuværende adresse i Foulum. Her har fokus været genoptræning af både heste og hunde.             

Med navneskiftet til Munkholm Hundecenter vil hun nu sætte fokus på hunde, og med flere aktiviteter end hidtil. I næste uges Farsø Avis kan man læse mere om Emilie Munkholms planer med Kongshøjgaard, som hun allerede nu er i fuld gang med at renovere og indrette til hundecenter.   

/cf      

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: