Konfirmandinspiration

FARSØ: I omegnen af 300 personer, bestående af 110 af årets konfirmander og deres forældre, mødte iaften aften, op til konfirmandaften i Dronning Ingrid Hallerne på opfordring fra Farsø Handelsstandsforening.

Børne MGP-Stjernen Sandra Monique er også konfirmand. Ud over at give et par sangnumre på scenen købte hun også disse sko på en af de 16 konfirmandstande, nemlig hos Stil & Sko.

Inspiration og rådgivning fra de 16 aktive stande omkring konfirmandernes store dag, gjorde at endnu flere ting blev tilføjet ønskelisten eller strøget af huskesedlen.

Ligeledes kunne der suges inspiration i forbindelse med konfirmandaftenens modeshow, som gav rigeligt med tips til tidens trend indenfor konfirmandtøj, 2.dags tøj og sågar festtøjet til mor og far.

I løbet aftenen trådte Børne MGP stjernen, Sandra Monique – som også er i konfirmandalderen, på scenen. Sammen med sine to dansere gav hun den fuld skrue på podiet midt imellem standene.  Det langstrukne podie havde tidligere på aftenen tjent som catwalk for konfirmandmoden.

Herudover bød aftenen på aktiviteter og konkurrencer på standene, hvilket betød der var gang i konfirmandaftenen, lige indtil den sluttede ved halv ti-tiden.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: