Konfirmandinspiration i eksotiske omgivelser

FARSØ: Næsten 400 personer, bestående af 112 af årets konfirmander og deres forældre, søskende og bedsteforældre mødte sidste torsdag talstærkt op til konfirmandaften i Dronning Ingrid Hallerne på opfordring fra Farsø Handelsstandsforening.

Inspiration og rådgivning fra de 17 aktive stande omkring konfirmandernes store dag, gjorde at endnu flere ting blev tilføjet ønskelisten eller strøget af huskesedlen.

I modsætning til de tidligere afholdte konfirmandaftener, havde den i år et særligt eksotisk præg, som tilsyneladende passede de besøgende godt.

Beduintelte, røgelsespinde, kæmpe siddepuder, flakkende stearinlys og sågar vandpiber til pynt skabte den rette atmosfære, der blev yderligere understøttet af en mavedanser, et ildshow og kvælerslanger.        

Et afbræk fra det eksotiske blev der med konfirmandaftenens modeshow i 2 afdelinger, hvor der kunne suges rigelig med inspiration og tips til tidens trend indenfor konfirmandtøj, 2.dags tøj og sågar festtøjet til mor og far.

Herudover bød aftenen på aktiviteter og konkurrencer på standene, hvilket betød der var gang i konfirmandaftenen, lige indtil den sluttede ved ni-tiden.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: