Kom i amerikansk stemning By Night

FARSØ: I aften vil den amerikanske stemning gøre sit indtog, når Farsøs butikker har aftenåbent og har indtaget Store Torv i midtbyen og Centertorvet i Farsø Rådhuscenter med et væld af aktiviteter By Night.

I aften er der amerikanerstemning i Farsø, hvor Farsøs butikker holder By Night

Det første man vil få øje på er 8-10 ”flydere” – altså amerikaner biler, forstås, på byens centrale torv, Store Torv.

Disse biler vil få selskab af andre biler, nemlig forretningernes egne varevogne, der i bedste markedsstil vil fungere som små salgsboder på Store Torv, hvor der aftenen igennem kan slås en god handel af.         

Til børnene har Sparekassen Farsø og Farsø Handelsstandsforening opstillet en klatrevæg, hvor man kan kravle op til 8 meter i vejret. Der er også mulighed for at prøve High-Jumpere, som er elastikspring – men blot i højden.  Sparekassen Farsø vil til denne aktivitet lave forskellige konkurrencer.

På Store Torv finder man også Hotel Farsø, som har tændt op i grillen og vil servere kartoffelsalat, salat og grillet kød, ligesom drikkevarer kan købes til rimelige priser. Alt dette kan nydes i det opstillede telt, hvor der også vil være musikalsk underholdning af ”Den syngende bager” fra Farsø.

For at blive ved det musikalske, så får Farsø besøg af ikke mindre end Danmarks country sangerinde nr. 1., Wenche Hartmann. Gennem de seneste to år, har hun været den bedst sælgende danske countrysangerinde herhjemme og har optrådt i både tv og ved arrangementer, hvor de amerikanske countrydanse, såsom Line Dance og Clogging har været på programmet.    

Det nyeste album fra Wenche Hartmann ”Friday Night Cowgirl” handler om at turde slå sig løs. Og det vil hun så gøre, når hun netop optræder fredag aften på centertorvet i Farsø Rådhuscenter kl. 19.30 og kl. 21.00.

Mangler man noget til aftenskaffen, vil Nørregades Bageri, traditionen tro i forbindelse med By Night arrangementer kigge forbi Store Torv, sidst på aftenen, for at sælge varme rundstykker. – Og det er med at være på plads, da bageren plejer at have udsolgt efter en lille time.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: