Køkken-, bad- og garderobesalg åbner på Røjbækvej

FARSØ: I den senere tid, har det været det så lidt inspirerende brune papir, som har præget vinduerne på ejendommen Røjbækvej 1 – det tidligere HJ Møbler.

Her på Røjbækvej 1 åbner D’Kor på lørdag sit salg af køkken-, bad og garderobeløsninger.

Fra den kommende weekend forholder det sig anderledes. For her vil det blive afsløret hvem og hvad der gemmer sig bag det brune papir, for det har der været en del gætterier om.

Det vil være Farsø firmaet D’Kor Inventar med indretning af køkken, bad og garderobeløsninger, der dukker frem med en udstilling af unikke løsninger. Hertil kommer et udvalg af spændende møbler i eg og sesamtræ, som firmaet har importeret. 

Det har ikke hidtil været en del af D’Kor’s koncept at drive egen butik og have direkte forhandling til private. Forhandlingen er sket via et forhandlernet af tømrermestre over det meste af Jylland, ud fra den filosofi, at kvalitetsløsninger kræver rådgivning og montage af en håndværker.                 

I de nye lokaler på Røjbækvej har D’Kor Inventar, som i det daglige bestyres af Aage Kræfting og Erik Ovesen, kan man som privat hente inspiration og rådgivning til køkken, bad og garderobe. Her vil man i den opstillede udstilling kunne se et udvalg af de miljøer, som D’Kor kan byde på.

– Men kun et udvalg fastslår Aage Kræfting.

D’Kor, får nemlig elementerne specialfremstillet i Estland, og med denne aftale, kan man få det køkken eller bad, som man altid har ønsket sig. I det design, i det materiale og den farve man ønsker sig – og ikke mindst med den funktionalitet, som er så vigtig for den rigtige løsning.

– Det lyder måske dyrt, siger Aage Kræfting, men det er det ikke. Vi kan sagtens spille op imod de kendte mærkevarekøkkener i pris uden at gå på kompromis med den helt rigtige løsning. Vi slår på kvalitet, design og håndværk.     

 

– Alle er meget velkomne, også selvom et nyt køkken eller bad ikke er aktuelt lige nu, siger Aage Kræfting.  For mindre kan måske også gøre det, for D’Kor har også et udvalg af bordplader, vaske og andet tilbehør, som kan være med til at friske et køkken eller bad op.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: