Klar til årets byfest

ULLITS: I aften tager årets byfest i Ullits sin start. Det bliver en fest på fem dage, modsat fire dage tidligere, hvor programmet ikke lader stå tilbage, at der er tale om årets fest, hvor hele Ullits og omegn er inviteret.

Der er fest for både børn og voksne, når borgerne i Ullits i denne uge holder byfest

Mange nyheder
Ullits borgerne er gode til at give arrangørerne af byfesten tips til fornyelser af byfestprogrammet, som det da også bærer præg af i år.

Ikke færre end 11 nyheder er der at finde på årets byfestprogram, hvor den største nyhed er at byfesten starter ud allerede tirsdag. Dette sker med motion, hvor der er mulighed for en gå- eller løbetur med start fra Skt. Hans pladsen overfor Sparkøbmanden

Dagen efter er der aftengudstjeneste i Gl. Ullits kirke med koret ”A Piece og Cake. Efterfølgende er der kaffebord i Ullits medborgerhus.

Torsdag aften finder det populære bankospil sted i Ullits Minihal med efterfølgende udtrækning af støtteaktier.

Ullits Revyen
Fredag er det Revy aften, hvor 11 lokale aktører, vil lede publikum gennem årets store og små begivenheder i Ullits og omegn – alle fremført med et glimt i øjet og med en humoristisk drejning.

Lørdag den store dag
Lørdagen er som sædvanlig byfestens store dag, hvor der traditionen tro, lægges ud med fælles kaffebord med rundstykker ved Spar købmanden.

Imens de voksne tager sig af kaffebordet, er børnene indbudt til enten at komme med deres kæledyr til børnedyrskue eller med deres aflagte legetøj, som de kan sætte på salg. 

Herefter åbner Byfestpladsen ved Ullits Minihal. På festpladsen vil der være et hav af aktiviteter og smådyster på børnenes præmisser. Bl.a. konkurrencer i flødebollekast, støvlekast og fiskedam– og naturligvis hoppeborge og Ullits kendte vandgynge m.m.

For de voksne vil der være mulighed for at få sig en hyggesnak i pavillonen, sammen med en øl, en kop kaffe, en is eller en grillstegt pølse . 

Nyt på lørdagsprogrammet er bl.a. Ullits Vandballon lotto, ”Find Nøglen” og lokaldysten ”To fag frem” mellem henholdsvis Tømrer og Mekaniker og Flaskedreng og Landmand. Vandballon lotto kræver vist en forklaring, men går kort og godt ud på at der sælges nummererede lottokuponer. Numrene udtrækkes, og der skydes til måls mod en vandballon, der ”indeholder” en gevinst.  

I løbet af eftermiddagen vil Club West optræde med Sumba og desuden vil Aars Modelflyveklub kigge forbi med deres modelflyvere, som vil blive sendt i vejret, hvis det ellers tillader det. 

Slutter af med festaften med levende musik
Lørdag aften slutter byfesten af med fællesspisning, musik og dans i den nyrenoverede Ullits Minihal, hvor byfestkomiteen forventer, at de fleste Ullits borgere vil være med til at sætte et festligt punktum for Ullits Byfest anno 2010

For den levende musik står Nat-patruljen, så der skal nok komme gang i danseskoene i Ullits.      

De samvirkende foreninger står bag
Bag byfesten i Ullits står de Samvirkende Foreninger. Byfestudvalget består af: Kurt Vestergaard –Ullits Borgerforening, Karsten Bjerre og Hanne Langbak– Ullits Minihal, Conni Bengtson og Per Wolf Pedersen- Hallens Aktivitesudvalg, Ida Ravn Hansen – Familie & Samfund, Torben Nøhr – Ullits Gymnastikforening og Betina Vestergaard – Ullits Badmintonklub.

Byfestudvalget opfordrer alle til at pynte byen med flag. Og samtidig ønsker de alle i Ullits og omegn en rigtig god byfest.                                 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: