test

Klar til årets nytårskoncert med ”Hr. Weyse”

FARSØ: Traditionerne holdes i hævd, når Kulturrådet byder det nye år velkommen på musikalsk festlig vis med Nytårskoncerten i Dronning Ingrid Hallerne.

Musikalske champagnepropper for 28. gang
For 28. gang, er det Aalborg Symfoniorkester med gæstesolister, der får de musikalske champagnepropper til at sprænge overfor de omkring 500 tilhørere i de festligt pyntede Dronning Ingrid Hallerne.

Aalborg Symfoniorkester afholder sin Nytårskoncert i Farsø for 28. gang

-Det glæder os at kunne præsentere Jens Jacob Tychsen – bedst kendt som Hr. Weyse fra den kendte tv-serie Badehotellet, som konferencier og solist for Nytårskoncerten sammen med sopranen Denise Beck og selvfølgelig Aalborg Symfoniorkester, lyder det fra Karen Pedersen, formand for Nytårskoncerten i Farsø i regi af Vesthimmerlands Kulturråd.

Billetsalget er stadig i gang
Koncerten finder sted fredag aften i næste uge og billetsalget er stadig i gang hos salgsstederne, ligesom der også kan købes billet ved indgangen, men til en højere pris end i forsalg.

Charmerende, underholdende og musikalsk
Det bliver en sprudlende klassisk koncert med alt fra vidunderlige wienervalse, til traditionelle nytårsværker og smukke arier.

-Jeg kan godt love det bliver charmerende, underholdende og musikalsk. Og ikke mindst bliver koncerten med et glimt i øjet og lidt skuespil, fra ”Hr. Weyse, som også er en formidabel sanger, fortæller Karen Pedersen.

Som skuespiller har Jens Jacob Tychsen nemlig også spillet ledende roller i en lang række musicals, som Les Miserables og The Sound of Music. Som kongelig skuespiller har han bl.a. spillet Hamlet, En skærsommernats drøm og Figaros Bryllup. Desuden har han medvirket i en lang række revyer, tv-serier og er en meget brugt stemme indenfor tegnefilm, reklamer, dokumentarudsendelser og indlæsning.          

Men årets kvindelige solist er heller ikke en hvem som helst.

Det er den dansk-tyske sopran Denise Beck, der til daglig bor i Berlin, men har hele verden som sin scene. Hun optræder jævnligt i store opera- og koncerthuse i Wien, München, Amsterdam, Oslo og Moskva, og herhjemme har hun både sunget hos Den Jyske Opera og på Det Kgl. Teater.

Til årets Nytårskoncert vil Denise Beck spænde så vidt fra en arie fra La Traviata til danske filmhits som ”Lille Frøken Himmelblå” og ”Jeg sætter min hat som jeg vil”. Symfoniorkestret vil være klar til både Strauss og Sullivan.

Nytårsprisen
Inden Nytårskoncerten slår takten an, vil Farsø Kulturråd, traditionen tro stå for uddelingen af årets Nytårspris.   

Det skal ikke afsløres her hvem årets modtager af Nytårsprisen bliver, men den går til en person eller gruppe, som har gjort sig bemærket kulturelt i Farsø området.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: