test

Ketil’s køkken er klar

STRANDBY: Som nævnt i Farsø Avis for en måneds tid siden, åbner Ketil Frisendahl, Myrhøj, Ketil’s Køkken i det tidligere Anitas Mad i Strandby. Nu er det så vidt, køkkenet åbner på fredag den 1. april.

På fredag åbner Ketil’s Køkken i Strandby og i køkkenet lægger Ketil Frisendahl stor vægt på brug af friske råvarer. Grøntsagerne kommer friske fra Kjærs Stalddørssalg i Myrhøj.

Ketil Frisendahl, der sikkert er bedst kendt som den ene halvdel af værtsparret på Myrhøj Camping, er nemlig udlært kok fra Copenhagen Corner i København.

Inden at Kirsten og Ketil Frisendahl for 5 år siden besluttede at prøve noget helt andet, nemlig at drive campingplads i Myrhøj, havde de begge en lang karriere indenfor restaurationsbranchen bag sig.

Vender tilbage til kokkefaget
– Og nu vender jeg så småt tilbage til kokkefaget, for det ved jeg i hvert fald jeg mestrer, siger Ketil Frisendahl med et smil, med henvisning til at arbejdet med murerske, hammer og skovl på campingpladsen til tider har givet kokken ukendte udfordringer.        

Grunden til at Ketil Frisendahl åbner Ketil’s Køkken er naturligvis kærligheden til sit fag, men også at campingpladsen har en begrænset sæson, der giver mulighed for en bibeskæftigelse.  

Ikke typisk suppe, steg og is
Hos Ketil’s køkken vil man ikke finde den typiske ”suppe, steg og is” på menukortet.

–  Jeg brænder for det rustikke køkken med hang til det franske/spanske køkken, fortæller Ketil Frisendahl. Jeg går meget op i at bruge gode og friske råvarer. Blandt andet derfor har jeg indgået et samarbejde med min nabo – Kjærs Stalddørssalg, der leverer årstidens grøntsager, så at sige frisk fra jorden. Det samme gælder kødvarer, som jeg får fra en grossist, som jeg tidligere har arbejdet sammen med.          

Med andre ord vil Ketil’s Køkken tiltale de selskaber, som gerne vil prøve noget andet end de traditionelle danske retter og smørrebrød.    

– Uanset hvilket arrangement man ønsker at afholde, kan man altid kontakte mig for, at høre hvad jeg kan byde på, opfordrer Ketil Frisendahl.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: