Kåret som månedens mægler for 2. måned i træk

FARSØ: De godt 100 medlemsbutikker af RealMæglerne i Danmark har en intern kampagne, der skal sætte ekstra fokus på kvaliteten af mæglernes arbejde. Man bruger et analyseværktøj, der kan evaluere mæglernes målbare resultater. Hver måned kåres en "mønsterelev" i hver landsdel.

For 2. måned i træk er RealMæglerne i Farsø af deres egen kæde kåret som månedens mægler i Nordjylland.

RealMæglerne Farsø er nu for anden gang i træk, d.v.s. i december og januar måned, blevet kåret til månedens mægler i Nordjylland.

RealMæglerne Farsø har på en skala fra 1-7, hvor 1 er det bedste, scoret en gennemsnitskarakter på 1,2 (gennemsnittet for RealMæglerkollegaer i området er 3,1).

 Karakteren er resultatet af en samlet vurdering af mæglers præstationer indenfor målbare faktorer såsom antal salg, antal kommissioner, liggetider på solgte ejendomme, markedsandel og andre objektive kriterier.

– Vi er glade og stolte over vores placering, og vi arbejder på at blive endnu bedre, fortæller ejendomsmægler Rasmus Moesgaard fra RealMæglerne i Farsø. Vi er overbeviste om, at vi har valgt den helt rigtige strategi efter udvidelsen af butikken i november sidste år.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: