Karen gav sit ”Lokale løfte” til Farsø Sygehus

FARSØ: Tidligt her til morgen var Karen Valsted Larsen, privat kunderådgiver i Spar Nord Vesthimmerland, forbi Farsø Sygehus med en gavecheck under armen.

Besøget havde et helt særligt formål, nemlig at hylde det lokale sygehus i juletiden. Særligt de patienter der ufrivilligt er indlagt på sygehuset i juledagene, og de medarbejdere der tager en ekstra tørn på arbejdet, væk fra julehyggen med familien.

-Jeg er her på vegne af min arbejdsplads Spar Nord Vesthimmerland. Jeg er her fordi jeg gerne vil gøre en forskel, og det kan jeg som medarbejder i Spar Nord, fordi den har stillet en pose penge til rådighed, som jeg må have lov til at give som en donation eller et sponsorat, lød det fra Karen Valsted Larsen, foran en stor del af personalet, som var samlet inden dagens opgaver på sygehuset.

Pengene, som Karen Valsted Larsen havde med, stammer fra projektet ”Det lokale løfte”, hvor Spar Nord Bank giver sine medarbejdere friheden til at gøre en forskel i deres eget lokalsamfund og støtte formål, som de selv brænder for.

-Farsø Sygehus ligger alles hjerte nær – også mit. Det er både i kraft af mit mellemnavn som er Valsted, men også fordi vi allesammen har pårørende, familiemedlemmer, venner eller bekendte tæt på, som på en eller anden måde er berørt af sygdom eller ulykke. Som medarbejdere på Farsø Sygehus gør I en kæmpe stor forskel. Patienter, som jo ikke selv har bestemt om de vil være her – er her også selvom det er højtid. Og det er I jo også.  Derfor vil jeg gerne give mit beløb på kr. 5.000 til juleudsmykning og julehygge på Farsø Sygehus, lød det fra Karen Valsted Larsen.  

Chefsygeplejerske Gitte Zytphen-Adeler tog med tak imod beløbet på sygehusets vegne og lovede ekstra hygge på sygehuset i juledagene for såvel patienter som personale.

Pengene vil blive brugt til at indkøbe gavekurve, mandelgaver og andet som kan forsøde patienter og personale i juletiden. Der vil desuden være en ekstra ting til dem som enten er indlagt eller har vagt juleaften. Noget der bringer glæde for alle i en tid med besparelser på sygehuset.

Det kan ikke forudsiges hvor mange der vil være indlagt på Farsø Sygehus juleaften eller i juledagene, da patienter i spidsbelastning på Aalborg Sygehus kan blive overflyttet til Farsø. Men uanset hvor mange, vil der være ekstra julehygge på Farsø Sygehus i juledagene.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: