Kandis-Johnny dukkede op til frivilligfest på Hesselvang

HVALPSUND: Inden årets fest for de frivillige ved Friplejehjemmet Hesselvang blev skudt i gang var der travlhed flere steder.

Bestyrelsen for plejehjemmet dækkede festklædte borde op og ”Rottehullet” var i dagens anledning lavet om til en lille skønhedssalon, hvor beboerne kunne komme og få lagt neglelak, make-up og håret sat.

90 gæster til frivilligfest
Det Lille Slagteri i Farsø leverede den helstegte pattegris til årets frivilligfest. Grisen var særdeles velstegt så der både var duft, saft og kraft som straks fik interesserede gæster til at søge til i håb om at få lov til at smage et stykke flæskesvær.

Indendørs blev den skåret ud, og sammen med gode kartofler og flere slags lækre salater blev den bestemt til et festmåltid uden lige. Desserten var lækker softice og her måtte maskinen arbejde på højtryk til de godt 90 gæster.

Sjovt sammentræf
Midt under spisningen dukkede forsanger Johnny Hansen fra Kandis op, tids nok til også at få sig et dejligt festmåltid sammen med bl.a. Frida som bor på Hesselvang. Inden længe gik snakken og hurtigt fandt de to ud af at Frida var den søde dame som Johnny, som lille dreng, rigtig mange gange havde ringet til på centralen i Snedsted når han skulle have fat i sin bedstemor. Frida kunne da også oplyse at rigtig mange unge piger ringede for at tale med hans far (Bjørn fra ”Bjørn og Okay”) Og som Johnny oplagt sagde med et smil, at det ville han da lige hjem og vende med ”den gamle”. Et sjovt lille sammentræf.

Da Johnny Hansen bød op til dans blev der hurtigt trangt på ”dansegulvet” på Hesselvang,

Johnny sørgede for dansefest
Rigtig mange frivillige og personaler som ikke var på arbejde havde taget imod invitationen til årets frivilligfest og alle var i højt humør, klar på at feste igennem.  Inden længe havde Kandis-Johnny fået skudt en gedigen dansefest i gang. Hele aftenen var dansegulvet fyldt og der var bred enighed om at vi en anden god gang gerne vil have besøg af hele Kandis-gruppen 

At det var en forrygende god aften, vidnede de mange tilbagemeldinger næste dag om. Blandt mange dejlige hilsner skrev Anni Pedersen, der både er pårørende og frivillig: ” Tusind, Tusind tak for en rigtig dejlig og hyggelig aften, hvor både mad og underholdning var helt i top. Altid dejligt at se hvor meget personalet gør for at beboerne skal føle sig værdsat. Det må være skønt at bo på Danmarks Bedste Plejehjem. Tak for alle jer.”

Arrangementet var støttet af en gave fra en tidligere beboer på Hesselvang, som var øremærket til ”tant og fjas”

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: