Kagedyst indgår i Stafet For Livet Vesthimmerland

VESTHIMMERLAND: En kagedyst indgår i programmet, når ”Stafet for Livet Vesthimmerland” afholdes i næste måned. 

Der konkurreres i to kategorier “Hverdagskager” og “Festkager” og der er flotte præmier til de 3 bedste i hver kategori. Kagerne bages hjemmefra og medbringes.

De to dommere i kagedysten er, Joan fra Joans Is og Kager samt Sara Græsborg. Begge er kendte ansigter i Vesthimmerland. Joan er kendt for sin butik, hvor hun laver og sælger kager og is på bestilling. Sara er kendt for sin blog kagerforalle og er desuden landskendt fra hendes deltagelse i DR’s “Den store bagedyst”. Så det er både meget kompetente og prominente dommere.

Både Joan og Sara udtaler, at de glæder sig meget til at se og smage på en masse flotte kager. Hele overskuddet i forbindelse med salget af kaffe/kage-billetter går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Foruden kagedysten, som er en nyhed. Kan arrangørgruppen fortælle, at det fulde program for dagene den 10.-11. juni nu er klar. Programmet byder på musikalsk underholdning på scenen, mange og nye sjove aktiviteter for børn og børnestafet, stemningsfuld lysceremoni, tombola og nat-banko med flotte præmier mv. Hele døgnet og begge dage kan der købes mad og drikke. Der er gratis entre i Aars Lystanlæg hele døgnet.

Stafet For Livet Vesthimmerland Stafetten er for hele Vesthimmerlands kommune og for alle i alle aldre. Til stafetten går eller løber man på en rute i anlægget. Man kan lave sit eget hold eller deltage på Åbent Hold. Det er ikke noget krav at man deltager hele døgnet og man kan gå en eller flere runder. Tilmeldingen er netop gået i gang.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: