Kæmpe Novembersalg i Farsø

FARSØ: Vi er netop trådt ind i November måned, og det benytter butikkerne i Farsø sig af de næste dage, hvor de indbyder kunderne til et kæmpe Novembersalg med store besparelser.

Farsø Rådhuscenter får fornemt besøg i de næste dage, for både Elvis og Kim Larsen gæster centret.

Novembersalget har også fået undertitlen ”Jul for begyndere”, da der lige nu er god mulighed for at sondere området for julegaver og få taget fat på indkøbene, i stedet for at vente til sidste øjeblik.

De mange Novembertilbud fra Farsø butikker finder du i tillægget til den avis – og de er værd at gå efter, skulle vi hilse at sige fra butikkerne.

Desuden bliver handelen de næste dage krydret med et par underholdene elementer i Farsø Rådhuscenter.

Kagebage-konkurrence med gavekort på højkant
Det er med at finde opskriften til ens yndlingskage frem og få den bagt til i morgen, hvor der finder en kagebage konkurrence sted. Konkurrencen foregår på den måde, at man indleverer sin hjemmebagte kage på Centertorvet torsdag eftermiddag, hvor en kompetent dommerkommité vil udvælge de tre bedste hjemmebagte kager, bedømt på smag og udseende. Vinderne vil blive belønnet med handelsgavekort til Farsø. Umiddelbart efter, vil de lækre kager, som har været med i konkurrencen, blive solgt til fordel for et godt formål. Det gode formål er den netop nyoprettede Onsdagsklub på Farsø skole, som er en fritidsklub for 4.- 6. klasses elever, drevet af frivillige voksne.    

Elvis og Kim Larsen indtager Farsø
Fredag eftermiddag får centertorvet besøg af Danmarks udgave af The King, nemlig Elvis. Jens ”Elvis” Larsen har turneret i flere år som Elvis – og han ikke bare lyder som Elvis. Han ligner også – for kostumet er naturligvis Elvis’ Hawaii-jumpsuit med tusindvis af nitter og stjerner.

Lørdag formiddag er det Ole Gas, der indtager Centertorvet. Ole Gas, der er en af de bedste Kim Larsen fortolkere har gæstet Farsø tidligere og fået kunderne til at synge med på det klassiske Kim Larsen repertoire. Det håber man også sker denne gang.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: