Kæmpe HoppeLegeland i Dronning Ingrid Hallerne

FARSØ: Lig de foregående år, så er der ingen fare for vinterferien kommer til at føles for lang for børn i Farsø og omegn.

Torsdag og fredag
For torsdag og fredag(21. & 22. februar), i slutningen af vinterferien, hvor ideerne til vinterferieaktiviteter måske er ved at slippe op, slår Dronning Ingrid Hallerne nemlig dørene op til et kæmpe HoppeLegeland, hvor energien kan blive sluppet løs.

Bag arrangementet står – som noget nyt, FUIK’s Venner i samarbejde med Den Jyske Sparekasse, Farsø Handelsstandsforening, HopHans og Dronning Ingrid Hallerne, hvor det kæmpe legeland er flyttet ind, der gør det muligt med 2 dage med masser af aktiviteter.

2 dage med fri leg
Programmet er så frit, at man begge dage – i timevis fra kl. 10.00 til kl. 16.00(dog kun til kl. 15.00 i svømmehallen) kan benytte sig af de aktiviteter man har mest lyst til.

Mens børnene tumler, har forældre mulighed for at slappe af i forældrecafeen, der findes i tilknytning til hoppelandet. Det er også her børnene kan slå sig ned med sin gratis Slush Ice, som er indeholdt i entrebilletten.  

Børnene kan boltre sig i fire ”lande” og fire haller
Hallerne, som også omfatter svømmehallen er inddelt i flere lande, som børnene kan besøge efter behag.
 

I Hoppe Legelandet i opvisningshallen vil der være masser af hoppeborge for alle aldre og naturligvis den populære rodeotyr. I Tarzanland i gymnastiksalen kan der kravles i tove og hoppes over forhindringer til den store guldmedalje.

Stor oppustelig fodboldbane
I Aktivitetslandet i træningshallen vil der være mulighed for mange forskellige boldspil. Heriblandt en stor oppustelig fodboldbane, som FUIK’s Venner – som støtteforening til den lokale fodboldklub, naturligvis er meget begejstrede for at kunne tilbyde som en nyhed.    

Derudover er der håndbold, bordtennis og sidste års succes BumperBalls. Og endelig i Badelandet i svømmehallen, vil der være badebolde og badedyr, som man kan lege med i bassinerne. 

Fodboldvenner hjælper til
For at det store 2-dages arrangement kan løbe af stablen, er der brug for mange frivillige hjælpere, såvel unge som seniorer. Derfor er et beredvilligt team med tilknytning til fodbolden i Farsø trådt til for at hjælpe til med at få tingene til at fungere i de to dage HoppeLegelandet finder sted.

Se annoncen for Hoppe-Legeland her


 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: