Kæmpe HoppeLegeland i Dronning Ingrid Hallerne

FARSØ: Lig de foregående år, så er der ingen fare for vinterferien kommer til at føles for lang for børn i Farsø og omegn.

For mandag og tirsdag, i starten af vinterferien, slår Dronning Ingrid Hallerne nemlig dørene op til et kæmpe HoppeLegeland.

Det er et samarbejde mellem Farsø Handelsstandsforening, Farsø Rådhuscenter, Den Jyske Sparekasse, Sundhed, Trivsel og Læring – og Dronning Ingrid Hallerne, hvor det kæmpe legeland er flyttet ind, der gør det muligt med 2 dage med masser af aktiviteter.

2 dage med fri leg
Programmet er så frit, at man begge dage – i timevis fra kl. 10.00 til kl. 16.00(dog kun til kl. 15.00 i svømmehallen) kan benytte sig af de aktiviteter man har mest lyst til.

Mens børnene tumler, har forældre mulighed for at slappe af i forældrecafeen, der findes i tilknytning til hoppelandet. Det er også her børnene kan slå sig ned med sin gratis Slush Ice, som er indeholdt i entrebilletten.   

Børnene kan boltre sig i fire ”lande” og fire haller
Hallerne, som også omfatter svømmehallen er inddelt i flere lande, som børnene kan besøge efter behag.

I Hoppe Legelandet i opvisningshallen vil der være masser af hoppeborge for alle aldre. I Tarzanland i gymnastiksalen kan der kravles i tove og hoppes over forhindringer til den store guldmedalje. I Aktivitetslandet i træningshallen vil der være mulighed for mange forskellige boldlege, såsom fodbold, håndbold, bordtennis, bordfodbold, airhockey og mange andre lege. Og endelig i Badelandet i svømmehallen, vil der være badebolde og badedyr, som man kan lege med i bassinerne.   

 

Eventmanagere hjælper til
For at det store 2-dages arrangement kan løbe af stablen, er der brug for mange frivillige hjælpere. Derfor igen i år, vil nogle af de eventmanagere som Farsøs idrætsforeninger og Farsø skole har under uddannelse, hjælpe til med at få tingene til at fungere i de to dage HoppeLegelandet finder sted.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: