Kæmpe hoppe-legeland i Dronning Ingrid Hallerne

FARSØ: Der bliver tale om ikke mindre end Vesthimmerlands største legeland, når dørene i begyndelsen af vinterferien, nemlig på mandag og tirsdag går op til Hoppe Legeland i Dronning Ingrid Hallerne.

I vinterferiens første dage, nemlig på mandag og tirsdag er Dronning Ingrid Hallerne omdannet til et kæmpe HoppeLegeland for børn. Man kan besøge fire ”lande” og desuden er der tøndeslagning mandag og ballonsjov om tirsdagen.

Det er et samarbejde mellem Farsø Handelsstandsforening, Farsø Rådhuscenter, Sparekassen Farsø, Eventbasen afd. Aars og Dronning Ingrid Hallerne, der har gjort det muligt med 2 dage med masser af aktiviteter.

Programmet er så frit, at man begge dage – i timevis fra 10.00 til kl. 17.00 kan benytte sig af de aktiviteter man har mest lyst til.

Mens børnene tumler, har forældrene mulighed for at slappe af med en kop kaffe i forældrecafeen, der findes i tilknytning til hoppelandet. 

Børnene kan boltre sig i fire ”lande”
Hallerne, som også omfatter svømmehallen er inddelt i flere lande, som børnene kan besøge efter behag.    

I Hoppe Legelandet der vil være masser af hoppeborge for alle aldre. I Boldlandet vil der være mulighed for mange forskellige boldlege, såsom fodbold, håndbold, rundbold, hockey og mange andre lege. I Tarzanland kan man prøve kræfter med forskellige redskaber, hvor man kan kravle i reb tov, ribber og diverse redskaber og endelig i Badeboldlandet vil der være masser af badebolde og badedyr, som man kan lege med. 

Ud over de fire ”lande”, er der også arrangeret andre aktiviteter og underholdning.   

Også tøndeslagning og ballonsjov
I anledning af fastelavn, vil der på mandag være stor fastelavnsfest med tøndeslagning og kroning af Kattekonge og – dronning. Ved tøndeslagningen vil børnene blive delt op i 3 grupper hvor man starter med den mindste årgang kl. 11.00 fra 0 – 6 år og kl. 12.00 fra 0 – 3 klasse og kl. 13.30 fra 4 – 7 kl.

– Så find jeres fastelavnsdragt dragt frem og kom i Dronning Ingrid Hallerne til tøndeslagning, og se om du kan blive Kattekonge eller – dronning, lyder det fra arrangørerne. 

Om tirsdagen kommer den sjove ”Ballon – Dame” forbi og vil underholde med at lave sjove ballon dyr og andre sjove figurer. ”Ballon – Damen” optræder første gang kl. 12.30 og igen kl. 14.00, så mød op og se de fantastiske ting hun kan lave.

X-piloter hjælper til i HoppeLegelandet
For at det store 2-dages arrangement kan løbe af stablen, er der brug for mange frivillige hjælpere.

Derfor er det kærkomment, at der netop er blevet uddannet et hold X-Piloter, som er i alderen fra 14 – 18 år. Bag X-Pilot projektet står Sparekassen Farsø, DGI Nordjylland, Farsø KFUM HK, Farsø Gymnastikforening og Farsø Ullits Idrætsklub.

Det som X-Piloterne bliver udrustet med gennem denne type arrangementer, er at styrke sin personlige udvikling på en sjov og spændende måde- sammen med jævnaldrende, og at få redskaber til at føre sine egne idéer ud i livet og få motivation til at komme i gang som frivillige projektmagere eller ledere.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: