Junglesafari i Ullits Minihal

ULLITS: Idag var Ullits minihal omdannet til en helt lille jungle, og 45 børn havde tilmeldt sig til en forrygende dag med junglesafari.

I den ene ende af hallen var der en udfordrende jungle opstillet med forskellige redskaber, så der var god mulighed for at få motoriske udfoldelser. Det var bl.a. muligt at ”svømme” rundt i det blå vand med grønt tang og indimellem kom en farlig krokodille forbi.

Der var mange forskellige muligheder for at klatre, rutsje, balancere, løbe, hoppe og meget mere.

Dagen forløb således, at der var 5 hold, hvor børnene var enten på krokodille-, abe-, slange-, zebra- eller girafholdet. Disse hold dystede i lege og gik rundt i forskellige workshops. I løbet af dagen kom de blandt andet ud at lege ”fang halen”, stopdans til lyden af junglenes dyr, lave dragter, få malet sit ansigt som et dyr fra junglen, være med til at forberede desserten, som bestod af abemad (frugtspyd). Til middag blev ”dyrene i junglen” bespist med lækker junglegryde og efterfølgende var det igen tid til en fælles leg.

Ullits Gymnastikforening nød at være værter ved arrangementet, som blev bakket særdeles godt op.

– Det betyder meget, at når man laver sådanne dage, at forældrene bakker os op. Og vi er dybt taknemmelige for at vi fik lov til at låne børnene. Vi nød at lave de forskellige ting og børnene løb glade med rundt i junglen, hvor nogle børn bl.a. søgte skjul imellem træerne eller lignende. Det blev en rigtig sjov dag – og takket være det store fremmøde var junglen fyldt med skønne og lidt farlige dyr, siger Annette Rieks-Pedersen fra Ullits Gymnastikforening.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: