Julemarkedet i Strandby trak fuldt hus igen

STRANDBY: Efter to år hvor Corona først aflyste julemarkedet helt og sidste år i en afdæmpet udgave, så var julemarkedet i Strandby tilbage i sin vanlige form.  Rigtig mange gæster kiggede forbi for at tage fat på julen.

I omegnen af 1.000 voksne og hertil mange børn lagde vejen omkring til 31. udgaven af markedet, som er rigtigt populært i lokalområdet, fordi det er et af julesæsonens første.

Strandby Hallen var fyldt i julens tegn med salgsstande og glade mennesker i julestemning.

I det hele taget var der på julemarkedet rig mulighed for at handle de første juleting ind ved de mange stande og nyde den gode julestemning i hallen.

 -Og det er netop julehyggen vi slår på, siger Henning Christensen, der er med til at arrangere markedet. For mange af vore gæster er det her at julen starter, og blandt udstillerne cirkulerer det, at det er et godt julemarked.        

Ud over markedets 55 stande var der også god plads i hyggehjørnet, som faktisk udgør en stor del af hallen. Her kunne folk slå sig ned med en kop gløgg og æbleskiver for at hyggesnakke.

Julemarkedet i Strandby der er arrangeret af Strandby Hallen er en god tradition og indtægtskilde for den lokale hal og borgerforeningen.

Men der lægger også en stort arbejde bag, fortæller Henning Christensen. Selv er han koordinator for markedet og er således den person der står for at tage imod standreservationerne. Heldigvis går det meget let. Standene er udlejet på rekordtid.

Herudover træder ca. 25 frivillige til med at opbygge stande og indrette hallen.

-De har efterhånden været med så mange gange, at hver kender sine arbejdsopgaver. På den måde tager det faktisk kun lidt over fire timer at blive klar, hvorefter udstillerne kan rykke ind, fortæller Henning Christensen.

Dette fandt sted lørdag. Umiddelbart efter det veloverståede julemarked søndag eftermiddag var de frivillige i gang igen med at tage ned. De fleste havde været med under julemarkedet også, hvor de havde stået for billetsalg i indgangen, salg i cafeen m.v.                      

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: