Julemarked blandt maskiner

FARSØ: Farmas julemarked, der finder sted i dag fredag, er en årlig tilbagevendende tradition, der byder på kombination af det moderne tekniske, det faglige, det sociale og det hyggelige.

Julemarkedet finder sted blandt maskiner. De store udstillingshaller vil være festligt pyntet op med nisser, gran og godter fra en række gæsteudstillere, så julestemningen kan brede sig til de store New Holland traktorer og mejetærskere.

Desuden vi over 20 af Farmas leverandører være til stede, så man kan få sig en faglig snak.

Butik og salgsafdeling vil gøre deres bedste for at finde de bedste tilbud frem, så det er muligt både at få købt nogle julegaver eller få lavet en aftale om store investeringer.

Mange af Farmas kunder glæder sig hvert år til julemarkedet, hvor der er mulighed for at høre om faglige nyheder, se på maskinerne, få en snak med sælgerne og hygge sig med naboer og andre landmænd.

Men julemarkedet er ikke kun for landmænd og folk tilknyttet branchen, det er også for privatpersoner, da den store butik bugner med tilbud på alt fra arbejdstøj og værktøj til plæneklippere, robotklippere og ATV’ere.

Som modpol til de mange maskiner og leverandører er der også et bredt udvalg af gæsteudstillere som står klar med kager, kød, nisser, dekorationer, glaskunst og meget andet.     

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: