Julelysene tændes om en uge

FARSØ: Vinteren nærmer sig, og de mørke aftener har indfundet sig. Men i Farsø vil der i den kommende tid være masser af lys i mørket.

På næste torsdag tændes julebelysningen i Farsø og dermed kan juleaktiviteterne i Farsø begynde

På næste torsdag bliver byens flotte julebelysning nemlig tændt – og det kommer vanen tro til at ske med mange hyggelige aktiviteter på byens to torve, Store Torv og Lille Torv hvor juletoget vil køre med børn og voksne i pendulfart imellem dem.

Byens store juletræ er opstillet på Store Torv, og det er der kun en mand, som er kompetent nok til at tænde: Julemanden. Han har siden sidste jul slumret sødt på loftet på Torvet 1, men nu er det tid at få ham vækket og i arbejdstøjet. DDS-spejdernes dygtige hjælpenisser har igen i år påtaget sig denne opgave, og de har også lovet at gå med rundt om det store træ og synge.

Et lokalt kor vil underholde med julens stemningsfulde sange, og der er også julemusik på nodepapiret hos Løgstør Musikforsyning, som man ligeledes kan møde på torvet.

Skulle sulten indfinde sig, er der også råd for det. På torvet vil der være mulighed for at købe brændte mandler, ligesom spejderne står klar med deres populære vaffelbod, hvor der hvert år er lang kø af lækkersultne børn og voksne.

Endelig er der en årelang og meget populær tradition, som også fastholdes, når børnene skal aflevere deres julesokker til julemanden på Torvet 1. Her vil julemanden og hans hjælpenisser i den kommende tid fylde de mange sokker med gode ting og sager, så de er klar til at blive afhentet af de forventningsfulde børn i december.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: