Julelysene tændes om en uge

FARSØ: Vinteren nærmer sig, og de mørke aftener har indfundet sig. Men i Farsø vil der i den kommende tid være masser af lys i mørket.

På næste torsdag bliver byens flotte julebelysning nemlig tændt.

Sidste år måtte traditionerne, desværre springes over grundet Corona, men i år er de tilbage igen med mange hyggelige aktiviteter i midtbyen.

Midtbyen vil være afspærret fra midt eftermiddag og indtil kl. 19.00. På den måde vil der være god plads til alle, og til at se aftenens højdepunkt, når julemanden tænder julebelysningen fra byens store juletræ på Store Torv. Det foregår fra lift, så alle kan se ham.

Men forinden er han ankommet med sine nisser på sine røde veterantraktorer med vogn og har været i Julelandet i Centerbuen i Farsø Rådhuscenter for at tage imod børnenes julesokker. 

Og alle kan tage sig god tid. Der er arrangeret Streetfood fra kl. 16.00, så man ikke behøver at skulle hjem omkring fra børnehave, SFO eller job for at få noget at spise, inden man skal til julelystænding. 

Flere lokale spisesteder disker op med lækker mad i flere varianter, så der er noget alle kan lide. Siddepladser er der også sørget for. Også julelækkerier er der sørget for, de findes på Store Torv.

Det er Rasmus Dige, byggemarkedsleder i XL Byg og medlem af Farsø Handelsstandsforenings bestyrelse, der ligesom de forrige år står for koordineringen af julebelysningen. Herunder at skaffe nyt materiel og samle de mange frivillige kræfter, der på lørdag går i gang med at sætte belysningen op, så den er klar til tændingen på næste torsdag.

Der kan læses mere om julelystændingen og julebelysningen i næste uges Farsø Avis

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: