test

Jul på det gamle rådhus i Farsø

FARSØ: I dag kom julen til det gamle rådhus i Farsø. Julen var forklædt som 26 små nisser fra landsbyordningen ”Strandhuset” i Strandby.

26 små nisser fra Strandby gik til opgaven med stor iver, og i løbet af kort tid var tre juletræer pyntet på hver en gren med hjemmelavet pynt.

Nisserne havde 4 ”gamle” nisser med, og de sørgede sammen for at pynte de 3 juletræer der var stillet frem på rådhuset.

Der blev pyntet ivrigt. Det er faktisk noget af det nisser er bedst til. Nisserne havde selv lavet en del af julepynten, men fik også hjælp af de nisser der havde været der de foregående år, og således blev alle træer flot pyntet med alt fra hjerter, kræmmerhus og guirlander. Ikke nok med at der blev pyntet, julen skulle da også synges ind.

Derfor sang alle nisser, gamle som små, med på sangen ”På loftet sidder nissen med sin julegrød”. Afslutningsvis blev der danset og sunget igennem kantinen med ”Nu er det jul igen” så alle de ansatte kom i dejlig julestemning og sad og klappede med.

Nisserne tog glade i mod tilbuddet om saft og småkager, for som man siger ”Uden mad og drikke, dur nissen ikke”

Det er en mangeårig tradition at børnehaverne i gl. Farsø kommune på skift tager sig af julepynten på Farsø Rådhus.

Derfor blev julepynten fra Strandhuset også suppleret op med det julepynt som de tidligere års børnehaver har forsynet det gamle rådhus med. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: