Irerne kom til Strandby

STRANDBY: Vesthimmerlands Naturfriskole afholdt i dag en irsk fest for store og små. 

Hele ugen har eleverne på Vesthimmerlands Naturfriskole arbejdet med et tema om Irland. Eleverne fremviste deres projekter for forældre og andre interesserede i skolens galleri her til eftermiddag og herefter var der en eksklusiv skolekoncert med det irske band Hudson Taylor, som dukkede op og gav børnene en helt unik musikalsk oplevelse.

Her til aften var der fest for de voksne, hvor der dukkede 170 festglade mennesker op, både unge og gamle og dem midtimellem. Mange fra Strandby, men også en hel del ”udenbys” gæster.

Aftenen inkluderede mørbradgryde fra lokale Conni-mad med lækkert tilbehør, samt masser af dejlig musik. Først med det danske band McMuffins, der blandt andet tæller Søren Korsgaard, som er naturfriskolens musiklærer med mere.

I pausen var der et tilbud om ølsmagning for de interesserede, denne smagning var arrangeret af den Aarhusianske butik ”Flask”. 

Herefter var det Hudson Taylor, som gik på scenen i skolens flot udsmykkede festsal. Hudson Taylor er et band, der forstår at spille op til en god fest, så der blev danset, sunget og vippet med en hel del fødder i takt til de friske irske rytmer. Det var en fantastisk intim koncert, som bød på fyrigt violinspil, fængende omkvæd og unplugged sange, hvor bandet gik ned fra scenen, stillede sig midt på gulvet mellem publikum og sang et par af koncertens smukkeste sange. Så selvom der er langt til Irland fra Vesthimmerland, så oplevede alle et lille stykke irsk kultur den aften, hvor irerne indtog Strandby på Vesthimmerlands Naturfriskole.   

Eleverne på Vesthimmerlands naturfriskole kreerede fine irske figurer

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: