test

Inspiration til forårets fester

FARSØ: Et pænt stykke over 200 gæster fandt onsdag aften interesse for en forårsmesse i Dronning Ingrid Hallerne, arrangeret af Farsø Handelsstandsforening.

Der var mange flotte præmier på højkant på forårmessen, så det var med at få udfyldt en konkurrencetalon på standene. Her er det hos KlipOKjær.

Forårsmessen bød på et modeshow med fest- og forårsmode til konfirmander, herrer og damer.

Her ses stand-up komiker Henrik Bruhn på scenen sammen med vinderen af aftenens hovedpræmie, Thomas Lyngby, som vandt en Ipad.

Gæsterne bestod af konfirmander og andre med en fest lige om hjørnet, som havde brug for lidt inspiration og hjælp til deres fest.

Ud over tøj, sko, smykker og hårmode, som blev flot præsenteret på aftens modeshow, var der også flotte borddækninger og mulighed for at udvælge den rette vin til festen.

Forårsmessen bød også på gaveideer til konfirmanderne og hjælp til anbringelse af de mange penge, som konfirmander i dag forventeligt får i gave.  

I løbet af aftenen optrådte stand-up komikeren Henrik Bruhn på scenen, hvilket fik sat lattermusklerne på gled.  

Herudover bød aftenen på aktiviteter og konkurrencer på standene, hvilket betød der var gang i forårsmessen, lige indtil den sluttede ved halv ti-tiden.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: