Inspiration til den store fest

FARSØ: Om 3 måneder er det højsæson for konfirmationer i det vesthimmerlandske. Mange har sikkert allerede gjort sig de første forberedelser til den store fest, og i den kommende tid skal alle detaljer så på plads.

Der bliver noget at glæde sig til for årets konfirmander og deres forældre, når der onsdag aften afholdes Konfirmandaften i Dronning Ingrid Hallerne.

Opvisningshallen vil være indrettet med stande fra 18 butikker, der har de helt rigtige tips til konfirmanderne. Herudover vil der være modeshow og optræden af Børne MGP stjernen Sandra Monique.

Årets store konfirmandaften, på onsdag, i Dronning Ingrid Hallerne  er et oplagt sted at hente ideer og inspiration, såvel for de kommende konfirmander som for forældre. En række lokale forretningsdrivende vil på deres stande give de besøgende input til f.eks. gaveideer, tøj, fotografering og mad og drikke.

Efter velkomst vil aftenen byde på modeshow, en let forfriskning, underholdning og konkurrencer, hvor hovedpræmien er en Bose iPod Sounddock Portable til en værdi af kr. 2995,- . Der vil i alt være præmier for kr. 8000,-. 

Den musikalske underholdning er lagt i hænderne på Sandra Monique, som er kendt fra bl.a. MGP. Den 13-årige sangerinde med vietnamesiske aner har haft travlt, siden hun optrådte offentligt for første gang ved Børne MGP i 2008. Ikke nok med, at nu 13-årige Sandra Monique har udviklet sig til en smuk teenagepige, har hun også rykket sig musikalsk. På mindre end et år har den purunge sangerinde oplevet overvældende succes, bl.a. modtaget 3 platinplader og optrådt live i det ganske land. Ud over det har Sandra Monique haft tid til at slibe de rå kanter af sin unge utrænede sangstemme, ved at gå til sangundervisning, øvet sig til den store guldmedalje, skrevet nye sange, samarbejdet med det svenske producer-team Bejerholm/Uhlmann og ikke mindst de to top-producere Jojusi under Nexus teamet. Nu er Sandra Monique så klar med sit første album i eget navn. ”Tro på dig selv”, som udkom i slutningen af 2009.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: