test

Imponerende Harley

FARSØ: De skinnede om kap med solen, de halvt hundrede Harley Davidson motorcykler, der sidste lørdag var stillet op til skue på Store Torv.

Og det var et flot syn, for den ene ’cykel overgik den anden i skinnende lak og blankpoleret krom, til stor beundring blandt de mange interesserede, der kiggede forbi for at opleve motorcykelklassikeren over dem alle, med den kendte og særprægede motorlyd.

Udstillingen var arrangeret af Farsø Handelsstandsforening i samarbejde med Harley Davidson – Distrikt Nord, der havde valgt at fejre deres 35 års jubilæum i Farsø MC klubs lokaler. To dages jubilæumsfest gjorde dog, at knap så mange Harley Davidson motorcykler – som det ellers var planlagt, endte på Store Torv. Men stemningen var god med underholdning af ”Den syngende bager” sammen med rigelige mængder af læskende drikke og håndholdte wraps fra Hotel Farsø, som havde taget opstilling på byens centrale torv.

Et andet torv – lige så centralt, men blot i Farsø Rådhuscenter havde lige så stor søgning. Her var der nemlig blevet arrangeret en ølsmagning af tjekkisk øl.

Sammen med særlige forårgriller tilbud i buitkkerne summede der af handel indtil kl. 15.00, hvor de sidste specialbutikker i Farsø Rådhuscenter lukkede, efter at have lokket med særlige 2 timers tilbud, som mange kunder benyttede sig af, sammen med indkøbet af gaven til mor                  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: