Igen pokal til Nautilus juniorsejler

HVALPSUND: Sidste weekend deltog 3 juniorsejlere i kapsejlads i Skive, i henholdsvis optimistjolle og europajolle.

Kasper Krogholm, Svingelbjerg netop på vej til startlinien søndag formiddag

De 3 ungdomssejlere fra Nautilus på kajen i Skive.Fra venstre: Julie Jydholm, Hvalpsund, Kasper Krogholm, Svingelbjerg og Simon Mejlby Wirenfeldt, Svingelbjerg.

Sejlerne var Simon Mejlby Virenfeldt, Svingelbjerg og Julie Jydholm, Hvalpsund der begge sejlede i europajolle og Kasper Krogholm, Svingelbjerg i optimistjolle.

I 42 sejlere var mødt op fra forskellige sejl klubber og efter skippermødet lørdagen formiddag sejlede alle ud i en frisk vind med store forventninger til dagens sejladser.

I første sejlads var banerne lagt meget tæt på hinanden, som bevirkede, at Kasper Krogholm tog fejl af sin klasses bane og dermed mistede første sejlads. Men han fik meget hurtigt indhentet det tabte i løbet af weekenden og endte på en samlet 3. plads.

Simon Mejlby Virenfeldt gjorde sin debut i europajolle til kapsejlads og Julie Jydholm sluttede sammenlagt på en 7. plads. Totalt blev der sejlet 8 sejladser i løbet af weekenden.

Søndag eftermiddag drog 3 glade og trætte sejlere med familier hjemad med en masse gode oplevelser og mange timer på fjorden.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: