Idrætsuge med masser af fodbold

STRANDBY: Idrætsugen i Strandby er ventet med spændning. Idrætsugen, der må betegnes som Strandby’s årlige byfest finder traditionen tro sted i uge 31 og tager sin start mandag aften med gadefodbold og kåringen af Årets Gademester 2011.

Idrætsugen, som er arrangeret af Strandby IF, byder hovedsagelig på fodbold, men også på andre sportsgrene, sjov og underholdning for alle aldersgrupper.

Deltagere fra det meste af Vesthimmerland
Tirsdag, på idrætsugens anden dag, tages der godt og grundigt fat på det omfattende fodboldprogram, der byder på individuelle turneringer lige fra U11 pigefodbold op til serie 6 og  damefodbold. Idrætsugens dystende hold kommer fra omegnsklubberne, nemlig fra klubberne i  Aars, Farsø, V. Hornum, Øster Hornum, Fjelsø, Haubro og Overlade og naturligvis fra arrangørklubben Strandby selv.

Opvisningskampe med tidligere Strandby spillere
Snedige driblinger og ryk med bolden vil også blive lejlighed til at stå på sidelinjen og opleve søndag eftermiddag, hvor en række tidligere Strandby spillere vil stille op til ære for Idrætsugen og det gamle sammenhold for at give en række opvisningskampe. Det drejer sig om et af Strandby’s tidligere yndlingehold, som på det tidspunkt spillede i serie 2, der vil spille mod et ligesindet hold årgang 89/90 og 91 fra Aars. Og endelig har også Anker Østergaard, ligesom de foregående år, samlet to stjernehold under navnet Ankers Stjerner 1 og 2 til at drible bolden i mål på erfaren vis.        

Hvis man vil afprøve sit eget skud i støvlen, er der mulighed for at deltage i Idrætsugens Straffesparkkonkurrence onsdag aften. Sidste års forsvarende vinder Jakob Mortensen vil helt sikkert give udfordrerne kamp til stregen. Skyder man derimod hårdt på mål, er chancen for at vinde over fartmåleren måske bedre.     

Fedtmuleturnering
De fleste vil nok spørge sig selv: hvad er Fedtmuleturneringen dog for noget?. Det er såmænd en gammel kortspil tradition, som er en lige så sikker bestanddel af Idrætsugen i Strandby som fodbolden er det. Der har således været mange fedtmulemestre siden kortspillet blev indført for første gang i 1986. Og i år bliver ingen undtagelse. Men med traditioner er det også tit sådan, at der gerne skulle komme nye og ubeskrevne udfordrere til. Så hvem mon tør tage udfordringen op mod sidste års fedtmulevinder John Jensen.

Også plads til de spidsfindige indslag
Også andre spidsfindige indslag har fundet vej til Idrætsugen, bl.a. Strandby’s familiegåtur, onsdag aften med indbygget hjernegymnastik, idet 13 spørgsmål om Strandby skal besvares undervejs ved posterne.

Også for børnene
Man behøver ikke være voksen eller udøvende fodboldspiller for at deltage i Idrætsugen i Strandby, for der er naturligvis også arrangeret aktiviteter for børnene. Ud over den fastforankrede hoppeborg så er der også et børnehjørne, hvor man kan bage snobrød og riste skumfiduser over bål, eller lave sin egen perlekæde eller kopitegning.

For de aller yngste fodboldspillere i Strandby IF er der tillige arrangeret mikro-træning, så fodboldstøvlerne trods alt kommer i brug her i ferietiden.            

Fest og god mad
Idrætsugen slutter af lørdag aften på festlig vis med teltmiddag og en efterfølgende svingom til levende musik fra Ronald Lund Musik

Arrangørerne Strandby Idrætsforening, håber på en god opbakning og ønsker alle deltagere en god Idrætsuge i Strandby.

    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: