test

I Strandby skaber man eventen selv

STRANDBY: I Strandby kommer intet af sig selv. Her skal ildsjæle træde til for styrke sammenholdet. Og hvad er bedre end et godt arrangement, som alle gider komme til.

Udsolgt koncert med Ib Grønbech
Den seneste tælling viser, at Strandby har 268 borgere. Størstedelen af disse dukker op til en totalt udsolgt Ib Grønbech solokoncert i Strandby Hallen den 2. marts. Bag koncerten står den nystiftede forening Strandby Eventen.

En af initiativtagerne til Strandby Eventen er Strandby borger Zita Hansen.

-Vi har 3 store arrangementer som vi samles om i Strandby, Strandby Festuge arrangeret af Strandby IF og Strandby Borgerforening, Julemarkedet arrangeret af Strandby Hallen og indtil sidste efterår halfesten, som desværre ikke blev til noget grundet manglende tilslutning.

Måtte tænke nyt
Vi har derfor måttet tænke nyt. Vi var derfor nogle stykker som satte os sammen for at se om vi kunne afholde et forårsarrangement med fællesspisning, en kendt kunstner og dans.

Vi var også godt klar over at vi måtte danne en forening for at kunne komme videre, og det blev så Strandby Eventen. På den måde har vi kunnet søge fonde, og på den måde kan vi også gemme et overskud til afholdelse af næste event, fortæller Zita Hansen.

Det er meningen at Strandby Eventen også fremadrettet skal afholde en forårsfest.

Hun fortæller, at 75% af billetterne er solgt til Strandby borgere. Resten kommer fra Hvalpsund, Ullits og Farsø, hvoraf de fleste har en relation til Strandby som tidligere borgere eller andet. De 200 billetter blev solgt på 1,5 måned.

Bag Strandby Eventen står ud over Zita Hansen, hendes mand Jan Hansen, Lene Overgaard og Steffen Mejlby. 

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: